25. april – Vučić: Građani, izađite na izbore!

BEOGRAD – Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ocenio je danas da je mnogo više građana koji žele promene i da je zbog toga jako važno da oni 6. maja izađu na izbore.

Vučić je u kol centru SNS-a, odakle aktivisti te stranke zovu građane, rekao da je najvažnije da građani znaju da je pobeda koalicije Pokrenimo Srbiju “nadohvat ruke” i da ona zavisi od odgovornosti i ozbiljnosti onih koji su za promene.

“Pobeda zavisi od toga hoćemo li izaći na izbore ili ne. Ne možemo da sedimo kući i čekamo da naša pobeda padne sa neba”, naglasio je Vučić, koji je i kandidat za gradonačelnika Beograda.

On je ponovo pozvao građane da ne rasipaju glasove na male stranke jer će SNS, kako tvrdi, na taj način ubedljivo pobediti.

Kol centar SNS-a je, kako je rekao Vučić, jedan od načina da se obezbedi velika izlaznost i garant da svi oni koji su za poštenu i uspešnu Srbiju izađu na birališta.

Vučić smatra i da je koalicija “Pokrenimo Srbiju” mnogo jača i snažnija od njenih političkih protivnika.

“Samo je važno da pokažemo hrabrost i želju da ih pobedimo”, rekao je Vučić, koji tvrdi da SNS u Beogradu ima 215.000 sigurnih glasova.

Prema njegovim rečima, to je podrška o kojoj “sve ostale stranke trenutno mogu da maštaju”.

Vučić je naveo i da će aktivisti SNS-a koji rade u kol centru obaviti više desetina hiljada telefonskih poziva kako bi ubedili građane da su promene ono što je dobro za Beograd i Srbiju.

On je i sam jednog građanina pozvao telefonom i pitao ga da li izlazi na izbore i da li će dati podršku SNS-u i Tomislavu Nikoliću koji je kandidat za predsednika Srbije.

Vučić je slučajno izabranom građaninu iz imenika rekao da treba da izađe na izbore, da veruje da je više onih koji žele promene, nego status kvo i da prljava kampanja koju vodi DS ne treba da ga zadrži kod kuće.

Potpredsednik SNS-a je takođe najavio da će sutra na Trgu Republike u Beogradu biti održan predizborni skup koalicije “Pokrenimo Srbiju”, što će, kako je ocenio, biti najveći skup u kampanji svih stranaka, jer ” SNS ne pravi mitinge za 3.000 ljudi”.

Izvor: Tanjug, RTV

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *