25. април – Вучић: Грађани, изађите на изборе!

БЕОГРАД – Заменик председника Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић оценио је данас да је много више грађана који желе промене и да је због тога јако важно да они 6. маја изађу на изборе.

Вучић је у кол центру СНС-а, одакле активисти те странке зову грађане, рекао да је најважније да грађани знају да је победа коалиције Покренимо Србију “надохват руке” и да она зависи од одговорности и озбиљности оних који су за промене.

“Победа зависи од тога хоћемо ли изаћи на изборе или не. Не можемо да седимо кући и чекамо да наша победа падне са неба”, нагласио је Вучић, који је и кандидат за градоначелника Београда.

Он је поново позвао грађане да не расипају гласове на мале странке јер ће СНС, како тврди, на тај начин убедљиво победити.

Кол центар СНС-а је, како је рекао Вучић, један од начина да се обезбеди велика излазност и гарант да сви они који су за поштену и успешну Србију изађу на биралишта.

Вучић сматра и да је коалиција “Покренимо Србију” много јача и снажнија од њених политичких противника.

“Само је важно да покажемо храброст и жељу да их победимо”, рекао је Вучић, који тврди да СНС у Београду има 215.000 сигурних гласова.

Према његовим речима, то је подршка о којој “све остале странке тренутно могу да маштају”.

Вучић је навео и да ће активисти СНС-а који раде у кол центру обавити више десетина хиљада телефонских позива како би убедили грађане да су промене оно што је добро за Београд и Србију.

Он је и сам једног грађанина позвао телефоном и питао га да ли излази на изборе и да ли ће дати подршку СНС-у и Томиславу Николићу који је кандидат за председника Србије.

Вучић је случајно изабраном грађанину из именика рекао да треба да изађе на изборе, да верује да је више оних који желе промене, него статус кво и да прљава кампања коју води ДС не треба да га задржи код куће.

Потпредседник СНС-а је такође најавио да ће сутра на Тргу Републике у Београду бити одржан предизборни скуп коалиције “Покренимо Србију”, што ће, како је оценио, бити највећи скуп у кампањи свих странака, јер ” СНС не прави митинге за 3.000 људи”.

Извор: Танјуг, РТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *