23. april – Obradović:Vreme je za nove političke snage

UŽICE – Brisel je totalitarni centar moći koji radi na štetu nacionalnih i državnih interesa Srbija i zato je krajnje vreme da se okrenemo državama koje nas nisu bombardovale, koje nisu priznale Kosovo i koje hoće sa nama ekonomsku saradnju, poput Rusije, istakao je danas u Užicu član rukovodstva Dveri Boško Obradović.

Obradović je kazao da Dveri, kao politički pokret porodičnih ljudi, najviše zamera aktuelnom režimu što je, kako je rekao, anti porodični.”Ovaj režim od naših para finansira gej parade i promenu pola, a ništa ne ulaže u borbu protiv bele kuge, za koju Dveri smatraju da je državni prioritet broj jedan”, rekao je Obradović na predizbornoj tribini.

On je istakao da buduća Vlada treba da uvede Ministarstvo za brigu o porodici, koje će biti podrška i svim ostalim ugroženim kategorijama stanovništva.”Dveri su u ovom trenutku nov izbor na Đurđevdanskim izborima i verujem da ogromna većina građana Srbije to prepoznaje”, zaključio je Obradović.

Izvor: Tanjug

7 komentara

  1. Sve je jasno, još samo je ostalo da zaokružimo dveri i pobedimo.

  2. Kažu analitičari, Dveri odvlače glasove DSS-u i SNS-u. A ljudi iz moje okoline i ja zajedno sa njima, razočarane demokrate, očekivale su mnogo od promena 2000., pa 2003., pa 2008. Ali promena na bolje nema, samo je još gore. Razočarane demokrate su pre svega građani ove zemlje,razočarane demokrate ne žele da im bude Brisel glavni grad! Razočarane demokrate ne žele da budu robovi, kulaci, kmetovi prljavim kapitalistima! Razočarane demokrate ne žele da im se ulicama šetaju pederi i kurve! Među razočaranim demokratama ima hrišćana a ne ateista, globalista…Svi su se pokazali zadnjih dvadeset godina! Dveri do pobede!

  3. Šabac je grad duge tradicije koja se proteže još od rimskog doba, kada je bio poznat kao Savacium. Šabac, kasnije znan i kao “Mali Pariz”, prvi je grad u Srbiji koji je imao apoteku, bolnicu, klavir. Iz Šapca potiče prva žena lekar. Izgleda da ove opštepoznate istorijske činjenice nisu poznate svima onima koji za sebe smatraju da su dostojni da budu predsednik. Recimo, predsedničkom kandidatu Vladanu Glišiću kome se ovom prilikom obraćamo.
    Dok se rečima zalažete za tradiciju, njeno očuvanje i preporod, istovremeno je ne poštujete i pokazujete da su vam dela drugačija od reči. Ako u Šabac mogu da dođu i bivši predsedik Tadić i bivši predsednik Koštunica i Tomislav Nikolić i Velimir Ilić i Mlađan Dinkić i Čedomir Jovanović i svi ostali predsednički kandidati, sramota je da jedino Vi niste naš grad udostojili ni minimalnog poštovanja svojim dolaskom, a očekujete glasove Šapčana. Zar niste mogli da izdvojite nekoliko sati za posetu našem gradu i da nas ispoštujete?Šabac je poslednji po azbučnom redu, ali to ne znači da treba da ga tretirate kao poslednjeg i najbednijeg po značaju.
    Da li ćete nas tako zaobilaziti i ako postanete predsednik?

  4. Bojim se da su Dveri, NOPO, Partija radnika i seljaka, partije koje odvlace glasove, a nece preci cenzus. Sve tri zajedno ce imati 5-6%.
    Tako da je ugrozeno 84 mesta u parlamentu koji osiguravaju da se nece menjati Ustav.
    Po meni, SIGURAN GLAS za slobodnu Srbiju je DSS. Nisu idealni, ali imaju kontinuitet od 1974.

  5. Gospodine(gospođo)…dveri su imale tribinu u Šapcu 29.12.2011.godine,eto čisto da znate

    • Gospođo ili gospodine, mi govorimo o predizbornoj kampanji, a ne o nekakvoj tribini. Znate valjda šta je to, nemojte da se sad objašnjavamo šta je predizborna kampanja.To je ono kad vas posećuju predsednički kandidati svih stranaka koje će se kandidovati, kad održavaju govore ili šetaju sa ljudima. Kandidati drugih stranaka su bili, samo je Vladan Glišić zaobišao Šabac.

  6. Moja porodica i ja cemo im dati glasove , kako radili tako nam bog pomogao

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *