19. april – Vučić: DS nudi mržnju, ne naprednjaci

BEOGRAD – Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ocenio je danas da naprednjaci u kampanji građanima nude rešenja i predloge za izlazak iz krize, a Demokratska stranka mržnju, koja je, kako navodi, jedini program te stranke.

“Na građanima je čist i jasan izbor. Ako hoće Srbiju mržnje, crnu Srbiju kakvu danas prikazuje i želi DS – glasaće za njih, a ako žele čistu, umivenu, lepu, drugačiju, bolju, pametniju i Srbiju mira – glasaće za SNS”, rekao je Vučić na konferenciji za novinare.On je ocenio da njihovi politički protivnici iz DS nisu mogli ništa da kažu na ideje i rešenja koje ponudio SNS – kao što su novi zakon o javnim nabavkama, projekat Beograd na vodi ili Kancelarija za brze odgovore – pa su zato ponudili mržnju.

Prema njegovim rečima, građani će na izborima 6. maja odlučivati da li žele da se vrate u “prljavu prošlost i blato gde ih vodi DS ili da idu u čistu budućnost”.

Vučić, koji je kandidat za gradnonačelnika Beograda, pozvao je građane da ne rasipaju glasove jer, kako je rekao, svaki glas za bilo koju malu stanku je glas za DS. “Svi koji hoće promene treba da glasaju za SNS”, poručio je Vučić i dodao da “crna kampanja” dokazuje ko je pravi pobednik i da su se demokrate uplašile. “Pitao bih Borisa Tadića da li ga je sramota kampanje koju vodi i što je potrošio milion i po evra na takvu kampanju”, kazao je Vučić i dodao da je bolje da je taj novac utrošen za dobrobit građana.

Izvor: Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *