Vebster Tarpli: Čestitam narodu Rusije izbor Vladimira Putina

Razgovarala Biljana Đorović

Iz intervjua koji objavljujemo u sledećem 208. broju „Pečata“

 

Poznato je da izuzetno cenite predsednika Rusije Vladimira Putina, smatrajući ga čovekom od koga u najvećoj meri zavisi da li će se zahuktali globalisti zaustaviti ili će uspeti da realizuju svoj plan o totalnom porobljavanju ljudi i planete. Kakve akcije Zapada možemo očekivati pošto su predsednički izbori u Rusiji doveli do rezultata koji se globalistima sigurno nije dopao?
Čestitam narodu Rusije na ponovnom izboru Vladimira Putina za predsednika. Izbor je pokazao veliku odgovornost ruskog naroda, ne samo prema Rusiji nego i prema čitavom svetu. Zahvaljujući ovom izboru svet je načinio jedan pomak od provalije u koju bi čovečanstvo odveo sveopšti rat na Srednjem istoku. Putinov zadatak bi morao biti da se osnaži kontraravnoteža koja bi zadržala ludake na osovini Vašington-London od eskalacije rata na Srednjem istoku. Putinova ubedljiva pobeda potvrđuje da su decembarski parlamentarni izbori, kada je vladajuća Jedinstvena Rusija osvojila tesnu većinu u ruskom Parlamentu, rezultat činjenice da Rusi nemaju poverenje u politiku Medvedeva,  da ne mogu da mu oproste njegovo prepuštanje Libije imperijalističkim hijenama i lešinarima, ne mogu da zaborave „hamburger diplomatiju“ i ulizički odnos koji je demonstrirao u susretu sa Obamom.  Aleksej Navalni, „Glas Rusije“, „Nacional endovment for demokrasi“, Mekfol, ambasador SAD-a u Rusiji, CIA, NATO nisu mogli da stopiraju Putinovu pobedu, ostaje da se vidi da li će pokrenuti novu narandžastu revoluciju, kakvu su pokrenuli u Kijevu 2004. godine. Ako NATO, CIA i „Nacional endovment for demokrasi“ narede svojim ljigavim, plaćenim disidentima da nastave sa belom revolucijom, njihov aparat bi trebalo izolovati i rasturiti. Odmah posle izbora sasvim je jasno da apoplektične elite SAD-a i Britanije u svom besu očajnički žele da obojena revolucija u Rusiji dobije novi zamah, veoma je verovatno da njihove obaveštajne službe pripremaju i „false flag“ operaciju kada je program izvođenja obojene revolucije ovim izborima pokazao svoju impotenciju. Obama, Hilari, Paneta, Rajs će još jače upregnuti svoju radnu snagu zaposlenu u raznim agencijama za destabilizaciju i svim izvoznim NVO zaduženim za subverzije i podrivanje zemalja i proizvodnju haosa.

___________________

Ovako u razgovoru za „Pečat“ komentariše ponovni izbor Vladimira Putina za predsednika Rusije dr Vebster Tarpli, istoričar i ekonomista, pisac, predavač, beskompromisni kritičar spoljne i unutrašnje politike SAD-a.
Naš ugledni sagovornik neumorno inače detektuje istinu prkoseći ubrzanom  ritmu metamorfoza koje su posledica vojnog, prostornog, političkog i tehnološkog kretanja u čijem je središtu neprekidni rat.  Vebster Tarpli je napravio izuzetno značajan arhiv činjenične evidencije o dešavanjima, kako u Libiji, tako i u Siriji, u kojoj je odlazeći na sva mesta iz kojih su imperijalni lažljivi mediji navodno „izveštavali“ o pobuni svedočio o stepenu proizvodnje beščašća.  Nedavno se  vratio iz Irana, gde je proveo dve nedelje držeći predavanja, gostujući na TV stanicama. O iskustvima i saznanjima sa ovih putovanja, kao i o situaciji i činjenicama vezanim za predstojeće predsedničke izbore u SAD-u, Tarpli iscrpno govori u intervjuu koji će „Pečat“ objaviti u narednom broju.

Jedan komentar

  1. Da je malo vise novinara poput Webstera Tarplija nebi mogle ogoljene agresije da prolaze kao humanitarne intervencije i nebi zrtve bile proglasenavane dzelatima.Ostaje da se nadamo da ce neko od mladih novinara da podje za svetlim primerom ovog sjajnog coveka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *