Вебстер Тарпли: Честитам народу Русије избор Владимира Путина

Разговарала Биљана Ђоровић

Из интервјуа који објављујемо у следећем 208. броју „Печата“

 

Познато је да изузетно цените председника Русије Владимира Путина, сматрајући га човеком од кога у највећој мери зависи да ли ће се захуктали глобалисти зауставити или ће успети да реализују свој план о тоталном поробљавању људи и планете. Какве акције Запада можемо очекивати пошто су председнички избори у Русији довели до резултата који се глобалистима сигурно није допао?
Честитам народу Русије на поновном избору Владимира Путина за председника. Избор је показао велику одговорност руског народа, не само према Русији него и према читавом свету. Захваљујући овом избору свет је начинио један помак од провалије у коју би човечанство одвео свеопшти рат на Средњем истоку. Путинов задатак би морао бити да се оснажи контраравнотежа која би задржала лудаке на осовини Вашингтон-Лондон од ескалације рата на Средњем истоку. Путинова убедљива победа потврђује да су децембарски парламентарни избори, када је владајућа Јединствена Русија освојила тесну већину у руском Парламенту, резултат чињенице да Руси немају поверење у политику Медведева,  да не могу да му опросте његово препуштање Либије империјалистичким хијенама и лешинарима, не могу да забораве „хамбургер дипломатију“ и улизички однос који је демонстрирао у сусрету са Обамом.  Алексеј Навални, „Глас Русије“, „Национал ендовмент фор демокраси“, Мекфол, амбасадор САД-а у Русији, ЦИА, НАТО нису могли да стопирају Путинову победу, остаје да се види да ли ће покренути нову наранџасту револуцију, какву су покренули у Кијеву 2004. године. Ако НАТО, ЦИА и „Национал ендовмент фор демокраси“ нареде својим љигавим, плаћеним дисидентима да наставе са белом револуцијом, њихов апарат би требало изоловати и растурити. Одмах после избора сасвим је јасно да апоплектичне елите САД-а и Британије у свом бесу очајнички желе да обојена револуција у Русији добије нови замах, веома је вероватно да њихове обавештајне службе припремају и „false flag“ операцију када је програм извођења обојене револуције овим изборима показао своју импотенцију. Обама, Хилари, Панета, Рајс ће још јаче упрегнути своју радну снагу запослену у разним агенцијама за дестабилизацију и свим извозним НВО задуженим за субверзије и подривање земаља и производњу хаоса.

___________________

Овако у разговору за „Печат“ коментарише поновни избор Владимира Путина за председника Русије др Вебстер Тарпли, историчар и економиста, писац, предавач, бескомпромисни критичар спољне и унутрашње политике САД-а.
Наш угледни саговорник неуморно иначе детектује истину пркосећи убрзаном  ритму метаморфоза које су последица војног, просторног, политичког и технолошког кретања у чијем је средишту непрекидни рат.  Вебстер Тарпли је направио изузетно значајан архив чињеничне евиденције о дешавањима, како у Либији, тако и у Сирији, у којој је одлазећи на сва места из којих су империјални лажљиви медији наводно „извештавали“ о побуни сведочио о степену производње бешчашћа.  Недавно се  вратио из Ирана, где је провео две недеље држећи предавања, гостујући на ТВ станицама. О искуствима и сазнањима са ових путовања, као и о ситуацији и чињеницама везаним за предстојеће председничке изборе у САД-у, Тарпли исцрпно говори у интервјуу који ће „Печат“ објавити у наредном броју.

Један коментар

  1. Da je malo vise novinara poput Webstera Tarplija nebi mogle ogoljene agresije da prolaze kao humanitarne intervencije i nebi zrtve bile proglasenavane dzelatima.Ostaje da se nadamo da ce neko od mladih novinara da podje za svetlim primerom ovog sjajnog coveka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *