28. mart – Nikolić:Srbija je talac stranaka na vlasti

SUBOTICA – Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikoić izjavio je danas da je Srbija postala “talac članova političkih stranaka koji je vode – Demokratske stranke, Socijalističke partIje Srbije, G 17 plus i ostalih stranaka koje čine vladu”.

Na predizbornom mitingu u centru Subotice Nikolić je građanima Vojvodine poručio da sačuvaju mir koji postoji među njima ocenjujući da ako nešto vredi u Vojvodini i Subotici to je mir koji postoji među narodima.

Prema njegovoj oceni, svaki glas za DS, SPS, G17 plus je glas dat za propast Srbije, jer oni su mislili samo na sebe, a onda “ponekad pomalo i na Srbiju”.

“Srbija ima jednu šansu i to su izbori 6. maja, na kojima građani odlučuju o svojoj sudbini”, rekao je Nikolić i pozvao građane da sa mnogo volje i elena uđu u izbore.

On je ocenio da “najgore što može da se desi nakon majskih izbora je da ostane aktuelna vlast” i dodao da oni kojima je dobro glasaju za aktuelnu vlast, ali da oni kojima je loše na to nemaju pravo.

“Želimo da budemo bolji, jer mi smo potekli iz naroda. Nas nije skupljao predsednik vlade u inostranstvu, nije dovodio sa izmišljenih fakulteta, niti nas je neko kao spasioce doveo u Srbiju, nego su nam i dedovi i pradedovi živeli ovde, a živeće i naša deca”, poručio je lider naprednjaka.

Nikolić je rekao da u Srbiji nema stranih ulaganja, jer, kako tvrdi, iza svakog šaltera postoji neko ko potencijalnim investotorima traži novac.

“Mi hoćemo da Srbija bude u EU i nećemo napraviti nijedan loš potez koji bi nas od EU udaljio”, rekao je Nikolić, ali i dodao da do tada, u narednih od osam do 10 godina, u Srbiji mora da se živi i radi.

Nikolić je tokom dana u okviru izborne kampanje obišao Severnobački okrug.

Izvor: Tanjug

2 komentara

  1. POštujem Dveri i njih ću glasati.Tomu nikako.Koga je on sve strpao u Zrenjaninu, bivše direktore Naftagas koji su odavno trebali biti odavno u zatvoru i zato nikako njega.Ligaše treba pod hitno pohapsiti zbog trošenja para po Vojvodini.

  2. A šta su ti “dveri” dosada radiili,koja im je ideja da se narod zaposli. Kao ovi žuti i URS 10.000 Evra subvencije, a strani organizatori posla (Šefofi,mastiljari i dr.)10.000-15.000 Evra plata, a naši radnici izvršioci posla 15.000-20.000 DINARA plata. Pa vi glasajte za to. I ja ću ako mi obećaju da ču biti organizator, kontrolor,koordinator,evidentičar, PR i slično tom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *