28. март – Николић:Србија је талац странака на власти

СУБОТИЦА – Председник Српске напредне странке Томислав Никоић изјавио је данас да је Србија постала “талац чланова политичких странака који је воде – Демократске странке, Социјалистичке партИје Србије, Г 17 плус и осталих странака које чине владу”.

На предизборном митингу у центру Суботице Николић је грађанима Војводине поручио да сачувају мир који постоји међу њима оцењујући да ако нешто вреди у Војводини и Суботици то је мир који постоји међу народима.

Према његовој оцени, сваки глас за ДС, СПС, Г17 плус је глас дат за пропаст Србије, јер они су мислили само на себе, а онда “понекад помало и на Србију”.

“Србија има једну шансу и то су избори 6. маја, на којима грађани одлучују о својој судбини”, рекао је Николић и позвао грађане да са много воље и елена уђу у изборе.

Он је оценио да “најгоре што може да се деси након мајских избора је да остане актуелна власт” и додао да они којима је добро гласају за актуелну власт, али да они којима је лоше на то немају право.

“Желимо да будемо бољи, јер ми смо потекли из народа. Нас није скупљао председник владе у иностранству, није доводио са измишљених факултета, нити нас је неко као спасиоце довео у Србију, него су нам и дедови и прадедови живели овде, а живеће и наша деца”, поручио је лидер напредњака.

Николић је рекао да у Србији нема страних улагања, јер, како тврди, иза сваког шалтера постоји неко ко потенцијалним инвестоторима тражи новац.

“Ми хоћемо да Србија буде у ЕУ и нећемо направити ниједан лош потез који би нас од ЕУ удаљио”, рекао је Николић, али и додао да до тада, у наредних од осам до 10 година, у Србији мора да се живи и ради.

Николић је током дана у оквиру изборне кампање обишао Севернобачки округ.

Извор: Танјуг

2 коментара

  1. POštujem Dveri i njih ću glasati.Tomu nikako.Koga je on sve strpao u Zrenjaninu, bivše direktore Naftagas koji su odavno trebali biti odavno u zatvoru i zato nikako njega.Ligaše treba pod hitno pohapsiti zbog trošenja para po Vojvodini.

  2. A šta su ti “dveri” dosada radiili,koja im je ideja da se narod zaposli. Kao ovi žuti i URS 10.000 Evra subvencije, a strani organizatori posla (Šefofi,mastiljari i dr.)10.000-15.000 Evra plata, a naši radnici izvršioci posla 15.000-20.000 DINARA plata. Pa vi glasajte za to. I ja ću ako mi obećaju da ču biti organizator, kontrolor,koordinator,evidentičar, PR i slično tom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *