20. март – АЛЕКСАНДАР ПОПОВИЋ – КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧEЛНИКА

Демократска странка Србије представила је данас свог кандидата за градоначелника Београда на предстојећим изборима – потпредседника те странке Александра Поповића и тиме почела кампању за изборе у Београду под слоганом „Јер нису сви исти“.

Председник ДСС-а Војислав Коштуница рекао је да странка започиње кампању у Београду „на себи својствен начин – доследно“ односно са правим, озбиљним и одговорним програмом и са Александром Поповићем, којим се, како је казао, може поносити и ДСС и град.

Говорећи у београдском Дому омладине, Коштуница је навео да је Поповић средњу школу завршио у Москви, а постдипломске студије на Флориди и да „тачно тако изгледа и пут ДСС-а – и исток и запад“.

Коштуница је навео да ДСС има Политички програм странке „Зашто Србија, а не ЕУ“, Економски програм од 2012 – 2017, као и програме за развој Војводине и за 21 град и општине у Србији.

„То су озбиљни, документациони и оствариви програми на којима су радили тимови људи, који нису сви из ДСС-а“, додао је он и истакао да је политичка неутралност основа и претпоставка развоја Србије.

Поповић је рекао да је програм ДСС-а за Београд обиман и представио га кроз 21 тачку међу којима су програми за запошљавање људи, увођење електронске управе, тромесечни планови штедње и отплате дуга и организаовање електронских тендера.

Он је истакао да све што су представници ДСС-а предлагали и пре четири године односно пред последње изборе и данас може гласно да каже, јер ништа од тога, како је казао, није лаж.

„Не претварајте се и будите оно што јесте. Позивам вас да осмехом и без ината уђемо у кампању. Будите пристојни, немојте да вређате и делите људе по страначкој припадности, јер се људи деле на добре и лоше“, поручио је он.

Међу обећањима ДСС-а уколико буде на власти у Београду је отварање бесплатних клубова за помоћ у чувању деце мајкама мале деце, отварање домова за старе, претварање Калемeгдана у културни центар и отварање театара српске драме и комедије.

Председник Градског одбора ДСС-а Андреја Младеновић је рекао да та странка градску кампању започиње на дан почетка пролећа јер то симболизује буђење.

Он је казао да ће симбол кампање бити цвет различак уз слоган „Јер нисмо сви исти“.

Један коментар

  1. Razlicak ima divan cvet… a pomaze i kada se ne vidi najbolje ?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *