19. mart – Tadićeve izjave uvreda za građane Srbije

BEOGRAD – Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić ocenio je u nedelju da su reči predsednika Srbije Borisa Tadića o podršci privatnom biznisu neozbiljne i uvredljve po gradjane Srbije, jer je Vlada na čijem je čelu DS razorila zemlju.

Rezultat rada Vlade Srbije predvodjene Demokratskom strankom (DS) u prethodne četiri godine je “katastrofalan” po Srbiju i njene gradjane, rekao je Nikolić.

“Zahvaljujući DS, Srbija je prva u regionu po stopi nezaposlenosti, rastu inflacije, najnižim platama i penzijama, a na drugom mestu u svetu po broju mladih koji su otišli iz zemlje”, kazao je Nikolić i dodao da je zbog DS industrija uništena, a investitori su oterani.

Prema rečima lidera SNS, za četiri godine posao je izgubilo 264.493 radnika, zatvoreno je 130.000 malih i srednjih preduzeća, a po stepenu korupcije na Balkanu od Srbije su gore samo Albanija, i Bosna i Hercegovina.

“Zbog toga Tadićeve reči o podršci privatnom biznisu zvuče neozbiljno i uvredljivo po gradjane Srbije”, rekao je predsednik Nikolić.

SNS će od prvog dana svog mandata raditi na obezbedjivanju novih investicija, otvaranju novih radnih mesta i stvaranju uslova za bolji život gradjana, kazao je Nikolić i dodao da su Srbiji potrebne promene, koje će doneti novu, odgovornu državnu politiku.

Izvor: Beta

Jedan komentar

  1. Glas za ovog gospodina, je kontinuitet politike koju vode žuti.
    Teza – antiteza, Sinteza.
    Dijaspora

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *