19. март – Тадићеве изјаве увреда за грађане Србије

БЕОГРАД – Лидер Српске напредне странке (СНС) Томислав Николић оценио је у недељу да су речи председника Србије Бориса Тадића о подршци приватном бизнису неозбиљне и увредљве по градјане Србије, јер је Влада на чијем је челу ДС разорила земљу.

Резултат рада Владе Србије предводјене Демократском странком (ДС) у претходне четири године је “катастрофалан” по Србију и њене градјане, рекао је Николић.

“Захваљујући ДС, Србија је прва у региону по стопи незапослености, расту инфлације, најнижим платама и пензијама, а на другом месту у свету по броју младих који су отишли из земље”, казао је Николић и додао да је због ДС индустрија уништена, а инвеститори су отерани.

Према речима лидера СНС, за четири године посао је изгубило 264.493 радника, затворено је 130.000 малих и средњих предузећа, а по степену корупције на Балкану од Србије су горе само Албанија, и Босна и Херцеговина.

“Због тога Тадићеве речи о подршци приватном бизнису звуче неозбиљно и увредљиво по градјане Србије”, рекао је председник Николић.

СНС ће од првог дана свог мандата радити на обезбедјивању нових инвестиција, отварању нових радних места и стварању услова за бољи живот градјана, казао је Николић и додао да су Србији потребне промене, које ће донети нову, одговорну државну политику.

Извор: Бета

Један коментар

  1. Glas za ovog gospodina, je kontinuitet politike koju vode žuti.
    Teza – antiteza, Sinteza.
    Dijaspora

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *