19. mart – Tadić i DS nekompetentni da vode Srbiju

Boris Tadić i Demokratska stranka su nekompetentni da vode Srbiju, a njihov odnos prema građanima pokazuje samo bahatost i neodgovornost
Apsurdni i bahati su navodi Demokratske stranke, opisani u njihovom današnjem saopštenju, koji, umesto da upute javno izvinjenje građanima Srbije zbog katastrofalnih učinaka njihove promašene državne, socijalne i ekonomske politike tokom prethodne četiri godine, i dalje rade ono što su radili sve ovo vreme- krivicu pokušavaju podmetanjima da svale na drugog.

Srpska napredna stranka poziva ekonomske „eksperte“ iz Demokratske stranke da otvoreno kažu koji to pokazatelji iz bilo koje izjave ili saopštenja Srpske napredne stranke nisu tačni?

Gde su ta mala i srednja preduzeća, koja su navodno, otvorena prošle godine? Gde je nestalo preko 5 milijardi evra budžetskih sredstava, koja su od 2006. do danas uložene za privlačenje stranih investicija, a koje su kao jedini rezultat imale otvaranje radnih mesta za, prema njihovim navodima iz državnog budžeta, svega 19.777 građana, i to u periodu kada je 264.493 radnika ostalo bez posla?
Od 2008. do 2012. godine ugašeno je 60.000 privrednih subjekata, ugašeno je 41.000 zanatskih radnji. To je sve rezultat promašene politike Demokratske stranke.
Ono što je ključni problem Demokratske stranke je činjenica da više nema načina da ubede građane Srbije u bilo šta, jer je realnost jasna svakom čoveku: dovoljno je samo da pogleda u novčanik, ili u frižider.

Za razliku od prazne demagogije koja je još jedina ostala Demokratskoj stranci, Srpska napredna stranka ima konkretne projekte kako da u Srbiji stvori klimu koja će privući strane investitore, zaposliti naše građane i obezbediti im uslove da realno žive bolje. I Srpska napredna stranka će na tome raditi od prvog dana svog mandata, a ne samo u poslednjih 50.

Izvor: http://sns.org.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *