19. март – Тадић и ДС некомпетентни да воде Србију

Борис Тадић и Демократска странка су некомпетентни да воде Србију, а њихов однос према грађанима показује само бахатост и неодговорност
Апсурдни и бахати су наводи Демократске странке, описани у њиховом данашњем саопштењу, који, уместо да упуте јавно извињење грађанима Србије због катастрофалних учинака њихове промашене државне, социјалне и економске политике током претходне четири године, и даље раде оно што су радили све ово време- кривицу покушавају подметањима да свале на другог.

Српска напредна странка позива економске „експерте“ из Демократске странке да отворено кажу који то показатељи из било које изјаве или саопштења Српске напредне странке нису тачни?

Где су та мала и средња предузећа, која су наводно, отворена прошле године? Где је нестало преко 5 милијарди евра буџетских средстава, која су од 2006. до данас уложене за привлачење страних инвестиција, а које су као једини резултат имале отварање радних места за, према њиховим наводима из државног буџета, свега 19.777 грађана, и то у периоду када је 264.493 радника остало без посла?
Од 2008. до 2012. године угашено је 60.000 привредних субјеката, угашено је 41.000 занатских радњи. То је све резултат промашене политике Демократске странке.
Оно што је кључни проблем Демократске странке је чињеница да више нема начина да убеде грађане Србије у било шта, јер је реалност јасна сваком човеку: довољно је само да погледа у новчаник, или у фрижидер.

За разлику од празне демагогије која је још једина остала Демократској странци, Српска напредна странка има конкретне пројекте како да у Србији створи климу која ће привући стране инвеститоре, запослити наше грађане и обезбедити им услове да реално живе боље. И Српска напредна странка ће на томе радити од првог дана свог мандата, а не само у последњих 50.

Извор: http://sns.org.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *