09. mart – Kosovska policija uhapsila radnike “Pošte Srbije”

GRAČANICA – Direktor “Pošta Srbije” na Kosovu i Metohiji Randel Nojkić izjavio je večeras da su dvojicu radnika ovog preduzeća koji su prevozili poštu iz centralne Srbije na Kosovo priveli pripadnici kosovske policije na prelazu Bela Zemlja.

Nojkić je u izjavi Tanjugu precizirao da su privedeni Dragan Marinković i Ratomir Trajković iz sela Ugljare kod Kosova Polja, kojima je određeno zadržavanje od 48 sati.

Ova dvojica radnika “Pošta Srbije” preuzeli su pošiljku u Vranju sa namerom da je dostave do Gračanice ali su danas zaustavljeni na prelazu Bela Zemlja na putu Bujanovac – Gnjilane gde su ih policajci uhapsil,i rekao je Nojkić.

On je dodao da su Marinković i Trajković uhapšeni samo zbog prenošenja telefonskih računa koje je na Kosovu trebalo da podele korisnicima usluga “Telekoma Srbije”, korisnicima Total TV i zbog računa poslovnih banaka iz Srbije.

Nojkić je objasnio da su radnici ranije godinama unazad bez problema ulazili na Kosovo sa ovakvom vrstom pošiljki ističući da sumnja da je privođenje dvojice njegovih kolega politički motivisano.

Nojkić je rekao da bi sutra ujutro Marinković i Trajković trebalo da se pojave pred sudijom i daju iskaz, nakon čega će biti jasnije da li će biti oslobođeni u šta, kako je rekao, iskreno veruje.

2 komentara

  1. pa zar je neko ocekivo nesto drugo;Jos jedan dokaz sta nam donosi Borisov dogovor.

  2. To je REALNOST NA KOSOVU proizvedena 50-togodišnjim albanskim separatističkim fašizmom i etničkim čišćenjem Srba – nametnuta od Albanaca – koju je Boris Tadić i Srbija prihvatila (sećate se ćešćih transparentnih izjava Tadića u vreme rešavanja STATUSA – da Srbija mora da prihvati REALNOST… a što je ta realnost proizvedena separatist. fašizmom i albanizacijom Kosmeta radi otimanja teritorije – to za Tadića nema veze)! Naš predsednik ne samo šro neće da vidi OBJEKTIVNU POLITIČKU REALNOST na Kosovu – otimanje teritorije Kosmet od Srba pravoslavaci i predaju-poklanjanju iste albanskim islamistima, nego nesme i neće da kaže Evropi i traži odgovor – zašto Evropa podržava albanski separatizam – islamizaciju Kosova (Srbi u Titovo vreme od 600.hiljada spali na 100, a Albanci od 700.000. skočili na dva miliona), to je dijametralno suprotno od evropskih standarda!? U francuskoj živi 6. miliona muslimana, zašto se i njima po kosovskom modelu ne dodeli deo francuske teritorije da naprave državu? Ova pitanja ni beogradski mediji neće da postave evropskim parlamentarcima?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *