09. март – Косовска полиција ухапсила раднике “Поште Србије”

ГРАЧАНИЦА – Директор “Пошта Србије” на Косову и Метохији Рандел Нојкић изјавио је вечерас да су двојицу радника овог предузећа који су превозили пошту из централне Србије на Косово привели припадници косовске полиције на прелазу Бела Земља.

Нојкић је у изјави Тањугу прецизирао да су приведени Драган Маринковић и Ратомир Трајковић из села Угљаре код Косова Поља, којима је одређено задржавање од 48 сати.

Ова двојица радника “Пошта Србије” преузели су пошиљку у Врању са намером да је доставе до Грачанице али су данас заустављени на прелазу Бела Земља на путу Бујановац – Гњилане где су их полицајци ухапсил,и рекао је Нојкић.

Он је додао да су Маринковић и Трајковић ухапшени само због преношења телефонских рачуна које је на Косову требало да поделе корисницима услуга “Телекома Србије”, корисницима Тотал ТВ и због рачуна пословних банака из Србије.

Нојкић је објаснио да су радници раније годинама уназад без проблема улазили на Косово са оваквом врстом пошиљки истичући да сумња да је привођење двојице његових колега политички мотивисано.

Нојкић је рекао да би сутра ујутро Маринковић и Трајковић требало да се појаве пред судијом и дају исказ, након чега ће бити јасније да ли ће бити ослобођени у шта, како је рекао, искрено верује.

2 коментара

  1. pa zar je neko ocekivo nesto drugo;Jos jedan dokaz sta nam donosi Borisov dogovor.

  2. To je REALNOST NA KOSOVU proizvedena 50-togodišnjim albanskim separatističkim fašizmom i etničkim čišćenjem Srba – nametnuta od Albanaca – koju je Boris Tadić i Srbija prihvatila (sećate se ćešćih transparentnih izjava Tadića u vreme rešavanja STATUSA – da Srbija mora da prihvati REALNOST… a što je ta realnost proizvedena separatist. fašizmom i albanizacijom Kosmeta radi otimanja teritorije – to za Tadića nema veze)! Naš predsednik ne samo šro neće da vidi OBJEKTIVNU POLITIČKU REALNOST na Kosovu – otimanje teritorije Kosmet od Srba pravoslavaci i predaju-poklanjanju iste albanskim islamistima, nego nesme i neće da kaže Evropi i traži odgovor – zašto Evropa podržava albanski separatizam – islamizaciju Kosova (Srbi u Titovo vreme od 600.hiljada spali na 100, a Albanci od 700.000. skočili na dva miliona), to je dijametralno suprotno od evropskih standarda!? U francuskoj živi 6. miliona muslimana, zašto se i njima po kosovskom modelu ne dodeli deo francuske teritorije da naprave državu? Ova pitanja ni beogradski mediji neće da postave evropskim parlamentarcima?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *