19. фебруар – Шешељево здравље лоше, могућа нова операција

БЕОГРАД – Здравствено стање лидера Српске радикалне странке Војислава Шешеља није добро и постоји могућност да поново буде оперисан, речено је данас на конФеренцији за новинаре те партије.

Да би се стање средило потребно је да Шешељ буде подвргнут електро-шоковима како би се ставила у Функцију електрода која не ради и успоставио правилан рад срца, што се очекује наредних дана, рекао је руководилац тима за одбрану Шешеља, Немања Шаровић.

“Уколико то не успе, друга могућност је да поново буде оперисан и да му уграде нови апарат који ће радити како треба и који ће му омогућити колико-толико нормалан жвот”, казао је Шаровић.

Према његовим речима, апарат који је уграђен “по свему судећи не Функционише како и треба”, што су Шешељу саопштили и холандски лекари. Како је Шаровић објаснио, у апарату постоје две електроде, а од те две електроде једна не Функционише како треба.

Шешељ је, како је навео Шаровић, у Хашком трибуналу изложен систематском малтретирању које се, осим кроз угрожавање његовог здравља, маниФестује и кроз онемогућавање његове одбране и кроз ускраћивање процесних и људских права.

Шаровцих је навео и да су он и чланови Шешељевог тима за одбрану Дејан Мировић и Борис Алексић боравили у дводневној посети Tрибуналу и да им том приликом није била дозвољена “привилегована комуникација” са Шешељем.

Према његовим речима, сви оптужени у Tрибуналу имају право да се слободно крећу по делу затвора одређеном за примање посета, док су Шешељ и његови саветници време за посете провели – закључани у ћелији.

Шаровић је навео и да је Шешељу и даље онемогућено да предаје поднеске, јер се њихово подношење условљава новим условима који до скоро нису важили.

Он је подсетио да ће СРС одржати 25. Фебруара у Београдској арени скуп подршке Шешељу.

Извор: Танјуг


3 коментара

 1. Светлост и топлина

  Штета за самог Шешеља што болује.Није му нимало лако да се
  бори на више нивоа – са оптужницом и својим кумовима овде
  за превласт у Србији. Било би за њега најбоље да се само
  усресредио на оптужницу и на начин како да изађе из затвора,
  са што мање оштећења.Лоше раде сви – сам Шешељ и његови
  радикали,демократе који су одавно изгубили компас и сада све
  раде како би ослабили бунт народа.СПС који изиграва напрасно
  патриоту.Чак су у то упрегнуте ДВЕРИ које су заборавили да су
  СРПСКЕ.И они имају матерјалну помоћ “жутих”.Само су они за
  породицу – а шта су остали који размишљају како да поново
  запосле НАРОД ???

 2. Seselja ce ubiti kao i Slobodana Milosevica jer nisu prodali svoj obraz kao sto su to ucinili ovi od 2008.g. na ovamo (nisam nikad glasao ni za Seselja ni za Milosevoca).Zalosno je sto mnogi nazovi Radikali se prodaju za par srebrnjaka(radnih mesta)i to onima koji su
  direktno odgovorni za gubitak preko 5 000 radnih mesta(odnosi se na Pirot) i odlatak 6 000 ljudi samo za zadnjih deset godina.Izgleda da vecini koji su u vlasti obraz i Otadzbina nisu poznati pojmovi.

 3. Sto se od monstruma ‘demokrata’ i ocekivalo. Ne mogu da ga osude, ne mogu da ga puste, jer ce morati da mu daju ogromnu odstetu, a i veoma je opasan po njihovu/nasu ‘demokratsku’ vlast i zato ce ‘morati’ da ga ubiju. Njihovoj zlikovackoj prirodi to uopste nije tesko. A nije im tesko i da malo razvuku sve to, da bi smrt izgledala prirodna.
  Zlikovci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *