11. novembar – Al Džazira počela da emituje program u regionu

Al Džazira Balkans počela je večeras u 18 časova da emituje program na jezicima naroda bivše Jugoslavije.

Al Džazira Balkans emitovaće program u Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Kosovu, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Sloveniji, a preko satelita i kablovskih sistema program će biti emitovan širom sveta.

Do sada je Al Džazira svoje programe emitovala samo na engleskom i arapskom jeziku.

“Ne verujem da grešim kad pomislim da je pobeda Novaka Đokovića u Vimbldonu usrećila region više nego da je pobedio Rafael Nadal, a da se to finale igralo pre samo 15 godina, Nadal bi u ovom regionu imao puno navijača”, naveo je Milić, direktor programa te televizije.

 

Jedan komentar

  1. Još jedan NATO medij u Srbiji, posle ubitačnog B92, koi je preko nekih grka pro-NATO-vski, “Prva” isto “grčka” televizija zamajava,….

    Sada je na redu Jutelova Al Džazira(“divno zvuči”), koja pominje Srbija i Kosovo!?????? Znači dušmanska televizija koju treba zabraniti da se emituje u Srbiji!
    Sa njihovog sajta pozdravna reč Gorna Milića, osvedočenog neprijatelja Srbije i Srba! Odmah su počeli da podilaze, šire navodno bratstvo i jedinstvo!!!:
    -“Pripreme su trajale mjesecima, gradnja studija u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu i Skoplju je dovršena, satelitska antena postavljena, kablovska distribucija dogovorena, ljudi izvježbani i spremni za početak.”- dakle cela infrastruktura je postavljena, i studio u Beogradu, i kablovska tv,…. ovo je još jedna propagandno.huškačka NATO-otomanska televizija, zaFiliovana neoustaškim i balijskim smicalicama i manipulacijama!

    -“”Dakle, tolika je mogućnost da svijet vidi Ohrid, Poreč, Zlatibor, ušće Save u Dunav, rijeku Neretvu, kosovske vinograde, Bled, Jahorinu, Sarajevo ..””
    Pazi prevare, kakvi bre “kosovski vinograd”, tu misli na slavne > metohijske vinograde!!!, ali ne može da kaže neoustaša reč “metohija” jer je to crkvena zemlja!

    -“Nije više neprirodno gledati proizvode iz Srbije u zagrebačkim trgovinama, ratna retorika je ublažena, polako se potiskuje,..”
    koja je ovo laž , ppa na HRT-u samo pljuju Srbe i kukaju na Srtbiju, oni su teški bolesnici, kompleksaši, a srbska roba je retkost, osim od onih firmi koje su kroati kupili u Srbiji!??????
    (Dinkić-destruktor)

    ———————–
    Dozvoljavanje rada u Srbiji(studio, kablovska,..)ove NATO-vehabijske televizije je kršnje Ustava Srbije, oni direktno agituju manipulišu i krvnički podržavaju nezavisnu mafijašku tvorevinu “kosovo”

    Smrt izdajnicima-Sloboda Srbiji!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *