11. новембар – Ал Џазира почела да емитује програм у региону

Ал Џазира Балканс почела је вечерас у 18 часова да емитује програм на језицима народа бивше Југославије.

Ал Џазира Балканс емитоваће програм у Македонији, Црној Гори, Србији и Косову, Хрватској, Босни и Херцеговини, Бугарској, Словенији, а преко сателита и кабловских система програм ће бити емитован широм света.

До сада је Ал Џазира своје програме емитовала само на енглеском и арапском језику.

“Не верујем да грешим кад помислим да је победа Новака Ђоковића у Вимблдону усрећила регион више него да је победио Рафаел Надал, а да се то финале играло пре само 15 година, Надал би у овом региону имао пуно навијача”, навео је Милић, директор програма те телевизије.

 

Један коментар

  1. Василим

    Још један НАТО медиј у Србији, после убитачног Б92, кои је преко неких грка про-НАТО-вски, “Прва” исто “грчка” телевизија замајава,….

    Сада је на реду Јутелова Ал Џазира(“дивно звучи”), која помиње Србија и Косово!?????? Значи душманска телевизија коју треба забранити да се емитује у Србији!
    Са њиховог сајта поздравна реч Горна Милића, осведоченог непријатеља Србије и Срба! Одмах су почели да подилазе, шире наводно братство и јединство!!!:
    -“Pripreme su trajale mjesecima, gradnja studija u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu i Skoplju je dovršena, satelitska antena postavljena, kablovska distribucija dogovorena, ljudi izvježbani i spremni za početak.”- дакле цела инфраструктура је постављена, и студио у Београду, и кабловска тв,…. ово је још једна пропагандно.хушкачка НАТО-отоманска телевизија, заФилиована неоусташким и балијским смицалицама и манипулацијама!

    -“”Dakle, tolika je mogućnost da svijet vidi Ohrid, Poreč, Zlatibor, ušće Save u Dunav, rijeku Neretvu, kosovske vinograde, Bled, Jahorinu, Sarajevo ..””
    Пази преваре, какви бре “косовски виноград”, ту мисли на славне > метохијске винограде!!!, али не може да каже неоусташа реч “метохија” јер је то црквена земља!

    -“Nije više neprirodno gledati proizvode iz Srbije u zagrebačkim trgovinama, ratna retorika je ublažena, polako se potiskuje,..”
    која је ово лаж , ппа на ХРТ-у само пљују Србе и кукају на Сртбију, они су тешки болесници, комплексаши, а србска роба је реткост, осим од оних фирми које су кроати купили у Србији!??????
    (Динкић-деструктор)

    ———————–
    Дозвољавање рада у Србији(студио, кабловска,..)ове НАТО-вехабијске телевизије је кршње Устава Србије, они директно агитују манипулишу и крвнички подржавају независну мафијашку творевину “косово”

    Смрт издајницима-Слобода Србији!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *