Стандард ПРО животно осигурање – ново и јединствено

САВА ЖИВОТНО ОСИГУРАЊЕ а.д.о. Београд је креирало нов и јединствен програм осигурања под називом Стандард ПРО, програм са највећим бројем осигураних тежих болести, на тржишту Србије.

Овај програм осигурања са својом широком палетом осигуравајућег покрића представља најбољи начин да се покаже одговорност према себи и најмилијима, у непредвидивим и нежељеним ситуацијама, којих је све више у нашим животима.

Програм Стандард ПРО уз штедњу и покриће ризика наступања смртног случаја, обезбеђује и осигурање у случају наступања једне од 33 теже болести, од којих су укључене и оне најчешће: инфаркт срца, канцерогена обољења, мождани удар, отказивање рада бубрега, губитак слуха, губитак вида, итд.

Према условима осигурања, осигурати се могу здрава лица од 14 до 65 година, на период трајања осигурања од 5 до 30 година. У моменту престанка уговора о осигурању осигураник може имати највише 75 година живота. Такође, деца осигураника, до њихове навршене шеснаесте године живота, имају осигуравајуће покриће у случају настанка једне од 33 теже болести.

Цену – премију осигурања одредује осигураник. Осигурање се закључује по флексибилним и повољним условима, како би осигураник, износе премије осигурања могао прилагодити својим финансијским могућностима.

Уз основно осигурање могу се уговориити допунска осигурања за случај незгоде, и то: *смрт услед несрећног случаја, *инвалидитет, *трошкови лечења у вези са несрећним случајем и *дневна надокнада.

Према основном осигуравајућем покрићу исплаћује се цела осигурана сума приликом настанка једног од следећих осигураних случајева: настанак теже болести потврђене дијагнозом, доживљење истека уговореног трајања осигурања и смрт осигураника у току трајања осигурања.

Потенцијални осигураници програма Стандард ПРО, поред тога што себи обезбеђују финансијску сигурност, штедњу за будућност и осигурање од непредвиђених ситуација, овим јединственим програмом добијају осигуравајуће покриће у случају настанка једне од 33 теже болести које се односи и на децу осигураника-родитеља, чиме је обезбеђена заштита целе породице.

Детаљније о новом програму осигурања  можете прочитати на сајту www.sava-zivot.rs

 

Сава животно осигурање

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *