Промоција квалитета NISOTEC производа

Предности употребе производа NISOTEC палете уља и мазива за моторна возила компаније НИС представљене су данас на Београдском сајму, у оквиру сарадње са компанијом „Газелакомерц“, лидером на домаћем тржишту у продаји ауто делова.

Сви заинтересовани посетиоци хале 5 Београдског сајма могли су на штанду NISOTEC уља  и мазива да се упознају са  комплетним асортиманом производа најпознатијег уљног бренда компаније НИС чијом се употребом обезбеђује уштеда горива, боља заштита мотора од корозије и продужава радни век мотора. Ово је уједно била и прилика да љубитељи аутомобилизма у присуству најуспешнијег домаћег аутомобилисте и члана НИС Петрол рејсинг тима Душана Борковића испробају своје возачко умеће на специјалном симулатору возила какав за тренинг користе професионални возачи.

NISOTEC производи израђени су од најквалитетнијих сировина, у сарадњи са светски познатим произвођачима адитива и базних уља. Квалитет производа потврђује и велики шампионски пехар са овогодишњег Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду за врхунски квалитет моторних и хидрауличних уља, као и седам великих златних медаља, односно три златне медаље за квалитет производа  NISOTEC палете.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *