Одржан састанак Александра Дјукова, генералног директора „Гаспром њефта“, са Томиславом Николићем, председником Србије

Председник Републике Србије Томислав Николић састао се данас у Београду са Александром Дјуковим, генералним директором компаније „Гаспром њефт“.

Председник Николић и Александар Дјуков разговарали су о развојним плановима Нафтне индустрије Србије и о могућностима нових улагања компаније „Гаспром њефт“ у привреду наше земље. Председник Николић је изразио задовољство због чињенице да се инвестиција у Нафтну индустрију Србије показала као веома успешна, па је од једног предузећа које је било у губицима, то данас постао привредни гигант који значајно доприноси буџету Републике Србије.

Александар Дјуков је истакао да ће компанија НИС наставити да сарађује са Републиком Србијом и у сфери спорта и културе, као што је то чинила и до сада

Генерални директор „Гаспром њефта“ је захвалио председнику Николићу на подршци и помоћи коју је све време пружао Нафтној индустрији Србије. Он је рекао да ће та компанија наставити да улаже средства у истраживање и експлоатацију, као и у развој малопродајне мреже. Осим тога, Нафтна индустрија Србије наставиће да сарађује са Републиком Србијом и у сфери спорта и културе, као што је то чинила и до сада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *