„Дунав“ сигуран ослонац на свим путовањима

Бојан Раичевић, члан Извршног одбора Компаније „Дунав осигурање“, фото: Пакт

Бојан Раичевић, члан ИО Компаније „Дунав осигурање“

Компанија „Дунав осигурање“ представља се на 45. Међународном сајму туризма, који се ове године одржава у Београду од 22. до 25. фебруара, под сада већ препознатљивим слоганом Нова путовања пишу нове приче, уз жељу да свим нашим корисницима путничког здравственог осигурања и убудуће будемо сигуран ослонац на свим путовањима.

Ово је идеална прилика да се подсетимо колико је за савршено путовање поред одабира дестинације важна и добра припрема, било да је ваш избор планински центар, егзотична дестинација или неки европски град. Препорука пријатеља увек је добродошла, а први и сигуран избор је пре свега полиса путничког здравственог осигурања коју вам нуди Компанија „Дунав осигурање“.

Председник Републике Србије Александар Вучић је након свечаног отварања Сајма туризма обишао излагаче, фото Пакт

„Желимо да у потпуности уживате у свим новим авантурама које носи једно путовање, а бригу о могућим незгодама препустите нама“, поручује Бојан Раичевић, члан Извршног одбора Компаније „Дунав осигурање“. Полиса путничког здравственог осигурања пружа могућност заштите од бројних ризика и накнаду трошкова хитне лекарске интервенције, болничко и амбулантно лечење, набавку неопходних лекова, као и превоз болесника до најближе здравствене установе. Они који већи део свог одмора проводе активно уз скијање или неки други спорт могу се осигурати и од спортског ризика.

Чланови Извршног одбора Компаније „Дунав осигурање“ и директорка Центра за маркетинг, фото Пакт

„Сагласни да пријатељске односе чини слобода избора, на вама је одабир територије, нивоа покрића и трајања осигурања. Сума осигурања по полиси путничког здравственог осигурања износи чак до 35.000 евра. Полису можете закључити на више од 600 продајних места Компаније „Дунав осигурање“, као и онлајн, и на тај начин остварити 15 % попуста“, истакао је Бојан Раичевић.

Štand Kompanije „Dunav osiguranje“, фото Пакт

Детаљне информације и инструкције уколико дође до осигураног случаја осигураници могу добити позивањем броја 011 36 36 940. Позивамо вас да посетите штанд Компаније „Дунав осигурање“ у Хали 1 Београдског сајма и детаљније се информишете о путничком здравственом осигурању и пакету путног осигурања. То можете учинити и бесплатним позивом Контакт центра Компаније на број 0800 386 286 или на интернет страници: www.dunav.com.

Срећан пут уз жељу да нова путовања бојите најлепшим успоменама!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *