„Дунав“ стипендијско осигурање дар најуспешнијим СИМ-овцима: Дружење, такмичење и фер-плеј порука је учесника овогодишњих „Дунав осигурање спортских игара младих“

Компанија „Дунав осигурање“, под кровом друштвено одговорног пројекта „Пријатељ од детињства“, традиционално организује посету деце која су ове године учествовала у Спортским играма младих.

Посета је започела у просторијама Компаније „Дунав осигурање“, где су млади пријатељи провели пријатно време у разговору и дружењу. Било је речи о животним вредностима и настојању да се подигне свест о важности здравог начина живота и дружења у најосетљивијем и најважнијем периоду живота – детињству.

Добродошлицу је у име Компаније „Дунав“ младим пријатељима  пожелела  Николета Шуберт, директорка Дирекције за продају животног осигурања.

– Компанија „Дунав осигурање“ наставља с дивном традицијом даривања полисе стипендијског осигурања за наше најдругаре. Ове године су Слађана, Видан и Марко наши млади амбасадори који су се потврдили на терену и ван терена. То су деца чије су поруке изабране као најкреативније и најинспиративније у оквиру пројекта „Пружам руку не подмећем ногу“. Ја се надам да ће уживати у својој новој титули и да ће им стипендијско осигурање помоћи у даљем школовању и одрастању, као мала финансијска подршка од  Компаније „Дунав осигурање“.

Удруженим пријатељским снагама „Дунав“ и СИМ настоје да допринесу детињству без стреса које изазива растући проблем вршњачког и сваког другог вида насиља.

– Десету сезону „Дунав осигурање спортских игара младих“ је обележила кампања „Пружам руку не подмећем ногу“ која је наишла на одличан пријем и одобравање деце, родитеља, професора,  а са кампањом ћемо наставити и убудуће. Увелико се спремамо за наредну сезону. Овом приликом позивам децу да се пријаве у што већем броју и да се увере да су игре закон, а Компанија „Дунав осигурање“ прави пријатељ од детињства, истакла је Марија Михајловић, директорка „Спортских игара младих“ за Србију.

Повод за ово несвакидашње окупљање јесте и уручење стипендијског осигурања најбољима који су се издвојили запаженим спортским успесима, али и тиме што су својим понашањем показали да су прави амбасадори фер-плеја.

Петнаестогодишњи  Видан Јеротијевић из Апатина, који је на овогодишњим Спортским играма младих био  део  фудбалске екипе  у међународној завршници такмичења, поделио је своје утиске са окупљенима:

– Пре свега бих поздравио све присутне и честитао на резултатима коије су постигли. Захвалио бих се свим организаторима Спортских игара младих. Било нам је сјајно! Посебну захвалност дугујем и “Дунав осигурању”  које нам је потврдило да радимо добре ствари. Добили смо стипендијско осигурање  које  доживљавам као резултат свих наших напора и резултата.

Марко Милановић из Панчева је дугогодишњи учесник игара и освајач медаља на међународној завршници у Сплиту. Ове године  Марко је успео да обједини титули првака у шаху и стоном тенису.

– Било ми је јако занимљиво да се ове године такмичим на Спортским играма младих. Захваљујем се на стипендијском осигурању које ће ми помоћи у даљем школовању. Порука свим младим људима који се такмиче је да наставе с такмичењем, а резултати ће стићи.

Утисак доброг домаћина Компанија „Дунав осигурање“ оставила је и организовањем посете Музеју илузија. Поставка тог јединственог музеја пружила је СИМ-овцима узбудљиво искуство које ће додатно учинити да ово дружење свима остане у памћењу.

До следећег сусрета, спортски поздрав, прегршт успеха и нових искустава која нас спајају и чине још бољим пријатељима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *