У ТОКУ ОПШТИ НАПАД НА ВУЧИЋА: Све треба да резултира његовим убиством и убиством његове породице

У току је општи напад, са телевизије Н1 која спроводи политику Драгана Ђиласа, на председника Србије Александра Вучића а који очигледно треба да резултира његовим убиством и убиством његове породице.

Наиме, на тој телевизији је приказан сраман филм под називом “Ја, Вучић: Државни гамбит” кроз који је на приземан начин испољена мржња и прогон једног човека која није забележена у историји.

На први дан предизборне кампање приказан је ‘документарац’ у коме се Вучић оптужује и за ствари са којима нема ама баш никакве везе – и за сукоб Војислава Шешеља са “студентима” с почетка деведесетих када садашњи председник није био у политици; и за убиство Славка Ћурувије, а поновљене су и старе, много пута демантоване лажи о томе да се Вучић радовао када је Ђинђић убијен, да је носио снајпер изнад Сарајева, да је умешан у криминал и да штити ‘мафијаше’.

Оптужили су шефа државе и за то што побеђује на изборима, јер је као превише властољубив”, а јако су му замерили и то што се изборне листе називају по његовом имену. Ипак, нису објаснили како то он, тако “најгори”, на свим изборима побеђује “најбоље и најлепше”.

Све то представља се као ‘професионално’ и ‘објективно’ новинарство? Може се закључити да је кампања почела јако прљаво, а ТВ Н1, баш као и сви други њихови бројни медији на овим изборима, у овој предизборној кампањи задужени су не за информисање, него за прљаву кампању.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *