Слање књига по најбољој цени до сада

На 66. Међународном београдском сајму књига од 21. до 29. октобра, Пошта Србије представља се други пут заредом, овога пута у сарадњи са Удружењем књижевника Србије. По до сада најповољнијој цени, 250 динара по пакету/пошиљци, у специјалној амбалажи, Пошта ће обезбедити једноставно и поуздано слање књига са Поштиног штанда у арени Хале 1 Београдског сајма, на било коју адресу у земљи.
О специјалној промо сајамској понуди и програму Поште Србије говорио је данас на Београдском сајму в.д. директор Зоран Ђорђевић.

„Пошта Србије увек је и на сваком месту где су наши грађани и корисници. Радујемо се
интеракцији са њима и поновном сусрету на 66. Сајму књига. Пошта је овој престижној манифестацији
и посетиоцима желела да допринесе више него повољном фиксном ценом за слање једног
пакета/пошиљке било где у Србији, да би сви посетиоци додатно могли да уживају у „празнику књиге”.
Издаваче, такође, позивамо да посете Поштин штанд и упознају се са посебним погодностима за слање пошиљака из њихових интернет трговина преко Поште”, рекао је Зоран Ђорђевић.
Ђорђевић је истакао сарадњу Поште и Удружења књижевника Србије, које ће први пут имати штанд на Сајму књига који ће поделити са Поштом, а посетиоцима ће заједнички понудити богат и разноврстан литерарни и уметнички програм. Између осталог, додао је, светски позната имена која учествују на 60. Међународним сусретима писаца у Београду, на Сајму ће представити стваралаштво, потписивати књиге и разговарати са читаоцима.
Из програма издвајамо: у организацији Удружења књижевника Србије „Међународни сусрети писаца” у недељу 22. октобра у 12 часова; Књижевни матине – „Млади долазе”, „Књижевне новине”, „Издавачка делатност”, „Жене писци”, и „Мали принц”, од понедељка 23. октобра до петка 27. октобра, у 16 часова; Промоција монографске студије „100 година ПТТ музеја” у среду 25. октобра у 11 часова. Креативне радионице о осликавању поштанске марке водиће истакнути уметник и креатор поштанских марака Поште Србије Мирослав Николић, од 23. октобра до 29. октобра свакога дана с
почетком у 15 часова, док ће се дечје радионице „Поштански сатић” одржавати од 12 до 14 часова свих дана Сајма.
У галеријској поставци биће изложени Повеља цара Наполеона Бонапарте са императорским
потписом, Повеља Луја XIV са краљевским златним печатом и потписом владара, посвете добитника Гонкурoве награде, две посвете Жака Превера новинару Кости Димитријевићу, Писма краља Милана Обреновића сину Александру на француском језику, Писаћа машина Десанке Максимовић, из Легата Жарка Петровићa, и други вредни експонати.
Програм се одвија на Поштином штанду, у арени Хале 1 Београдског сајма. Излагачи ће,
такође, имати прилику да са представницима Поште разговарају о сарадњи под повољнијим условима у сегменту доставе књига купцима у њиховим интернет књижарама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *