Јевгениј Сатановски: ГОСПОЂА НАС ЈЕ С НЕКИМ ПОМЕШАЛА

Прегледаш вести на интернету и одједном наиђеш на амерички видео са следећим речима: „Апсолутно је јасно да је Русија у очају. Они су претрпели стратешки пораз.“

Не верујући својим очима и ушима, опет погледаш то ср@ње – не, све је тачно! А ко је тај „паметњаковић“?! Ох! Да, ово је наша стара познаница, Камала Харис, садашња потпредседница Сједињених Америчких Држава. Па, ако је тако, онда вероватно… Како може америчка потпредседница, одрасла тетка, да не кажем упечатљива, па чак и миљеница самог Барака Обама Величанственог, да погреши?!

И неко тамо јој верује – иначе, коме она прича ове глупости? Сигурно има бирача Демократске странке у Сједињеним Државама за које речи њихове потпредседнице нису празне фразе. Спремни су да гласају и за Бајдена – и гласаће за њега, чврсто уверени да је здрав као Конан Варварин којег је играо Арнолд Шварценегер у својим најбољим годинама. А што се тиче тога како он изгледа, како се креће и понаша, то није зато што је неспособан, како верују Руси и трамписти, већ зато што Бајден једноставно више није човек. Он је натчовек, због чега и живи у више светова истовремено. Све време се поздравља и разговара са становницима тих светова, кад се јавности чини да комуницира са празнином.

Што се тиче Камале Харис, она је у протеклих годину и по дана рекла много невероватних ствари у којима ништа не разуме и не намерава да разуме, али је спремна да о њима сваког тренутка даје изјаве, што је генерално карактеристично за америчке политичаре, посебно актуелне демократе. Нема ко да је пита: „Тетка Камала, јеси ли ти стварно потпуна будала или се само правиш?“

Покушао сам да међу својим познаницима нађем бар некога ко је очајан и заиста верује да ми негде трпимо стратешки пораз. Нисам нашао никога. Иако има много оних који су потпуно полудели од читавог овог хаоса који чине Кијев и његови западни господари (не можете их љубазније описати). А има много оних који не разумеју зашто дођавола нисмо све њихове Капитоле и Бундестаге, заједно са њиховим становницима, претворили у радиоактивну прашину.

Има код нас много људи који су спремни да се боре са Северноатлантском алијансом – на велико и мало, чак и сад. Нуклеарни рат, ненуклеарни… свеједно. Јер ако нас дуго притискате, ми нећемо пасти у очај – побркала нас је са неким Камала, потомак трговаца робљем. Нас то разбесни и доводи нас у добру борбену форму, услед чега борац отаџбинског кова лако, па чак и са извесном несмотреношћу, лопатом исецка противника у ћевап и прегризе му гркљан.

Дакле, једино што сад брине већину становништва наше земље је: зашто, дођавола, непријатељски агенти у редовима наших претпостављених, почев од руководства Централне банке, још нису почишћени до нуле него седе на својим местима и положајима? Па, можда су ови људи заиста очајни. Они су дефинитивно претрпели стратешки пораз…

(Телеграм канал Е. Сатановског; превео Ж. Никчевић)

Извор: https://iskra.co/reagovanja/jevgenij-satanovski-gospodja-nas-je-s-nekim-pomesala/

Један коментар

  1. Ortodox serbian patriot

    Što se mene tiče kamala, analena, ulrike lunaček, mogerinijeva, ursula fon der lajen i njima slične su potpino promašile profesiju: trebalo je da budu glumice u akcionim filmovima za odrasle (ali dali bi ih neko i tamo gledao?)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *