(УЖИВО) МИЛАН РАДОИЧИЋ: Лично сам обавио све логистичке припреме за одбрану нашег народа од окупатора

АДВОКАТ Горан Петронијевић, као пуномоћник Милана Радоичића, обраћа се медијима у прес-сали Медија центра у Београду.

– Због многобројних спекулација обавештавам целокупну јавност да сам заједно са мојим сународницима са севера Косова и Метохије дана 24. септебра 2023. године дошао на север КиМ у пределу села Бањска. Разлог нашег враћања је био да охрабримо српски народ са тог подручја у пружању отпора терору Куртијевог режима, заштити нашег народа који је том терору изложен и стварању услова за остварење сна о слободи мог народа на северу Косова и Метохије. Обавештавам све дежурне прогонитеље српског народа, од Куртија до његових многобројних иностраних помагача, да сам лично обавио све логистичке припреме за одбрану нашег народа од окупатора, а овај мој чин није имао никакав други карактер нитии намеру и нема никакве везе са мојим ранијим политичким ангажовањем – поручује Радоичић.

Он истиче да о томе није обавештавао никога из структура власти Републике Србије, као ни из локалних политичких структура са севера Косова и Метохији.

– Нити сам од њих имао било какву помоћ јер смо већ до тада имали различите ставове по питању досадашњих метода отпора Куртијевом терору – тврди Радоичић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *