“ЈЕДАН ОД НАЈТЕЖИХ ДАНА ЗА НАШУ ЗЕМЉУ”: УБИЈЕНА ТРОЈИЦА СРБА НА КиМ

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обраћа се грађанима Србије.

– Један од најтежих дана за нашу земљу и наш народ од 2004. и 2008. године.  Од 1999. године, као што знате немамо ефективну контролу на КиМ. Требало нам је много времена да сами испитамо шта се догодило на КиМ. Да бисмо могли да саопштимо истину људима, и да припремимо терен за доношење одлука – рекао је председник на самом почетку свог обраћања. 

– Страдало тројица Срба са КиМ. Двојица од снајперске ватре када није било неопходно да буду ликвидирани. Постоји бојазан да је страдало и четврто лице.

Председник је рекао да имамо тонске снимке где се Албанци смеју и причају: пусти га да умре.

Један коментар

  1. Briselski sporazum za otimanje Kosova

    Predsednik: U taj period “trebalo nam je mnogo vremena” da sami ispitamo sta se dogodilo na KiM. Da bismo mogli da saopstimo istinu lljudima i da pripremimo teren za donosenje odluka -…/ A zasto za to vreme niste “ispitali” i Briselski sporazum koji sadrzi katastrofalne tacke-odredbe da se Srbiji otme KiM? Zasto Briselski sporazum 2013 nije dostavljen Narodnoj skupstini na debetu-proceduru / da vidi narod kakav status je odredjen tzv. Kosovu – cija ce biti teritorija po zavrsetku briselskih pregovora?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *