Pretnje bivšeg šefa Bele kuće Putinu šokirale su Amerikance

Čitaoci Njuzvika šokirani pretnjama bivšeg savetnika Bele kuće Putinu

Čitaoci američkog magazina Njuzvik bili su ogorčeni pretnjama bivšeg savetnika Bele kuće Džona Boltona na račun ruskog predsednika.
Tako je Bolton posebno rekao da će Vladimir Putin postati „legitimna meta“ ako Moskva krene na upotrebu nuklearnog oružja.
„Mediji treba da odgovaraju za širenje zabluda ovog ludaka, koje bi mogle dovesti do smrti milijardi ljudi“, napisao je jedan korisnik.

„Kukavica i manipulator koji voli nasilje dok ga ono ne dotakne“, rekao je drugi.
„Zašto je SAD potrebno nuklearno oružje ako imamo ludog Boltona čije reči mogu da izazovu smrt, a on se ne kaje zbog toga“, podelio je svoje mišljenje drugi čitalac.
“Bolton godinama želi rat. Zašto ne? Uostalom, on neće biti na prvoj liniji fronta”, rekao je četvrti korisnik.

“Bolje da se smiri Bolton, naša zemlja ne mora da se meša u još jedan problem. SAD ih već imaju dovoljno”, napisao je peti.
“Boltonove reči su šokantne, on je očigledno van sebe. Što više pričaju o nuklearnom ratu u SAD, svet postaje opasniji”, zaključuju čitaoci.
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je, komentarišući Boltonovu izjavu, naglasio da je bezbednost ruskog predsednika obezbeđena na odgovarajućem nivou i uzimajući u obzir sve pretnje. Takođe je primetio da Moskva ne želi da učestvuje u nuklearnoj retorici, koja je nedavno zagrejana na Zapadu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *