Претње бившег шефа Беле куће Путину шокирале су Американце

Читаоци Њузвика шокирани претњама бившег саветника Беле куће Путину

Читаоци америчког магазина Њузвик били су огорчени претњама бившег саветника Беле куће Џона Болтона на рачун руског председника.
Тако је Болтон посебно рекао да ће Владимир Путин постати „легитимна мета“ ако Москва крене на употребу нуклеарног оружја.
„Медији треба да одговарају за ширење заблуда овог лудака, које би могле довести до смрти милијарди људи“, написао је један корисник.

„Кукавица и манипулатор који воли насиље док га оно не дотакне“, рекао је други.
„Зашто је САД потребно нуклеарно оружје ако имамо лудог Болтона чије речи могу да изазову смрт, а он се не каје због тога“, поделио је своје мишљење други читалац.
“Болтон годинама жели рат. Зашто не? Уосталом, он неће бити на првој линији фронта”, рекао је четврти корисник.

“Боље да се смири Болтон, наша земља не мора да се меша у још један проблем. САД их већ имају довољно”, написао је пети.
“Болтонове речи су шокантне, он је очигледно ван себе. Што више причају о нуклеарном рату у САД, свет постаје опаснији”, закључују читаоци.
Портпарол Кремља Дмитриј Песков је, коментаришући Болтонову изјаву, нагласио да је безбедност руског председника обезбеђена на одговарајућем нивоу и узимајући у обзир све претње. Такође је приметио да Москва не жели да учествује у нуклеарној реторици, која је недавно загрејана на Западу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *