Gorivo koje štiti od smrzavanja

Ukoliko vozite automobil sa dizel-motorom, odavno vam je postalo jasno da su oni mnogo osetljiviji na niske temperature nego što je to slučaj s benzincima. Upravo zato dizelaši zahtevaju i posebnu „negu“ kako bi optimalno funkcionisali u zimskim vremenskim uslovima.
Na prvom mestu neophodno je koristiti adekvatno gorivo, koje će obezbediti maksimalne performanse motora. Upravo takvo je G-Drive Diesel gorivo sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama, koje možete pronaći na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Ovaj premijum derivat obogaćen je kompleksom aditiva kojim se postižu bolja startnost, veća snaga i stabilniji rad motora.
Osim korišćenja dobrog goriva, neophodno je obratiti pažnju i na stanje akumulatora, filtere za vazduh, ulje i gorivo, ali i na upotrebu odgovarajućeg antifriza, a sve u cilju stvaranja optimalne radne temperature i zaštite motora od mržnjenja. Takođe, još jedna preporuka za zaštitu automobila na niskim temperaturama je i upotreba odgovarajuće tečnosti za stakla koja je prilagođena zimskim uslovima sa niskom tačkom mržnjenja.
Uz G-Drive Diesel budite sigurni da vas vaš četvorotočkaš neće izneveriti ni na najvećem minusu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *