Uništi pravoslavlje i istrebi Srbe

Rimski papa je 1354/6862. poslao dvojicu legata u Srbiju, punu šizmatika, da izvedu iz zabluda narod. Da zabludele vrate pravom jedinstvu katoličke crkve

Srbi! Nismo krivi! NATO je zločinac! Braćo i sestre, mi Srbi smo žrtve! Ko vam drugačije kaže – laže! Hiljade građana Srbije, naših prijatelja, dece, rođaka umire od raka izazvanog NATO bombama. Niko ne odgovara.

IZASLANICI Namnožilo se prevaranata. Stranih i domaćih. Više je stranih, jer smo malobrojni u odnosu na evrounijatske i svetske hohštaplere koji nas posećuju skriveni iza institucija zvučnih imena. Od MMF-a preko Atlantskog saveza do senatora i specijalnih poverenika. Ne sekirajte se. Oduvek je toga bilo. Voli belosvetska bagra, a posebno rimokatolički jeretici, da rovari po zemlji Srbiji.
Rimski papa je 1354/6862. godine poslao dvojicu legata (izaslanika) u Srbiju. Papini legati su bili Francuz Petar Toma, episkop u Pati, i trogirski episkop Vartolomej. Pripremajući ih za put u Srbiju, papa legatima daje pismena uputstva u kojima pored ostalog piše da je Srbija puna šizmatika i da je njihov zadatak da izvedu iz zabluda taj narod, poprave pogreške i ono što je izopačeno. Da zabludele vrate pravom jedinstvu katoličke crkve. Legati su sa sobom nosili i papina pisma za cara Dušana, caricu Jelenu, mladog kralja Uroša, patrijarha Joanikija, srpske episkope, sevastrokatora Dejana, despota Olivera, velikog logoteta Gojka, ćesara Preljuba, komandanta saksonskih najamnika Palmana i druge srpske velikaše.
Dugo putovanje. U to doba se dugo putovalo, te legati koji su kretali preko teritorije današnje Italije i plovili morima pojaviše se na srpskom dvoru tek u maju 1355/6863. godine. Na dvoru ne naiđoše na prijem kakav su zamišljali. Papsko poslanstvo dočekano je s veoma malo obzira i predusretljivosti (Miodrag Al. Purković, Iz srpske srednjovekovne istorije, Radio-televizija Srbije, Beograd, 2016, str. 73–74).
Danas je jedina razlika što dolete avionima. Dođu prvo kod vlasti, zatim pokupe predstavnike „opozicije“ i na kraju, ili možda na početku, sastanu se sa svojim plaćenim stipendistima iz NVO sektora i odabranim članovima (z)verskih sekti. Izmenjena je samo tehnologija (tviter umesto pisma), a cilj ostaje isti: Uništi pravoslavlje i istrebi Srbe! Možda nam ovo zvuči grubo? U tom slučaju pogledajmo unazad i osvrnimo se oko sebe.

NEMA PREDAJE Koliko je pravoslavnih Srba istrebljeno u poslednjih 100-150 godina na području Austrougarske monarhije? Koliko je pobijeno, zaklano i u jame bačeno pravoslavnih Srba u vreme NDH? (Šime Balen, Pavelić, Zagreb, 1952; Pravni poredak NDH, urednici Boris Begović, Zoran S. Mirković, Beograd, 2017). Koliko je Srba pobijeno i proterano pod Franjom Tuđmanom? Kako žive preostali Srbi u današnjoj NDH kojom predsedava NATO oficir Kolinda? Gde nestadoše Srbi iz Stare Srbije, današnje Severne Makedonije, posle 1945. godine? Ili kako prođoše Srbi u Rumuniji? Šta se danas dešava sa Srbima u Crnoj Gori? Mogu dugo nabrajati, navoditi popise, dokumenta, knjige citirati. Da nema Republike Srpske, danas bi Srbe u BiH na prste brojali! Zato ne budimo gluvi i slepi.
Šta nam je činiti? Sebi istinu priznati. Ne lažimo sami sebe. Oni koji su nas bombardovali, NATO zločinci, neće nam pomoći. Njihova naklapanja o tome kako će nam cvetati ruže kad se s njima ujedinimo obična su laž. Današnje rimske pape (dvoglava jeres traje već pet godina, a učeni teolozi se prave da svetogrđe ne vide) nisu odustale od zahteva koje prema pravoslavlju i Srbima nameću već skoro hiljadu godina.
Kad ovo priznamo sebi, onda će nam biti lako da se odupremo i kažemo. Možemo razgovarati, ali predaje nema. Nema predaje Kosova i Metohije. Ono je naše. Kosovo i Metohija smo mi. Oteli ste nam i uverili se da je oteto i prokleto.
Tražite od nas da vas prokletstva oslobodimo!? Ne, mi to ne možemo, niti smemo da uradimo. Vi ste zbog pohlepe državu Srbiju napali, Kosovo i Metohiju oteli. Sve što ste radili vama se o glavu obija. Prošlo je više od dvadeset godina kako ste zločin nad Srbima učinili. Šta ste dobili? Čelnici NATO udruženja, prizovite se pameti. Dok ne bude kasno. Država Srbija i njeni građani predati se neće. Utuvite ovo NATO planeri u vaše tintare. Zauvek.
Molimo se za sve srpske heroje zatočene u evrounijatskim kazamatima po nalogu haških korumpiranih zločinaca. Molimo se za zdravlje Džulijana Asanža. Budimo na strani Arno Gujona koji pomaže našoj braći i sestrama na Kosovu i Metohiji. Pomognimo i mi njegovu fondaciju. Čuvajmo Republiku Srpsku. Dogodine u Prizrenu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *