Podrška NIS-a najmlađim sportistima

Projekat „Svi smo jedan tim“

I ove godine NIS je, u okviru svojih društveno odgovornih projekata, nastavio s promocijom sportskog duha i zdravog načina života kod najmlađih širom Srbije. Tako je, između ostalog, treću godinu zaredom organizovan projekat „Svi smo jedan tim“ u okviru kog je trofej šampiona Srbije u fudbalu obišao našu zemlju, dok su u tri najveća grada organizovani mini-basket turniri za buduće košarkaške šampione.
Priliku da vide trofej koji je FK Crvena zvezda osvojila prošle godine imali su brojni fanovi na benzinskim stanicama GAZPROM i NIS Petrol u 11 gradova širom Srbije. Za 22 dana turneje hiljade poštovalaca fudbala iskoristili su mogućnost da se fotografišu s peharom koji osvajaju prvaci Srbije.
Takođe, NIS je nastavio predano da radi na promociji sporta kod najmlađih. U Beogradu, Novom Sadu i Nišu organizovana je akcija „Vikend šampiona“ gde je više od 2.000 najmlađih košarkaša i košarkašica moglo da iskaže svoje znanje u mini-basketu. Na kraju turnira svi učesnici su dobili medalje i na taj način pokazali da su svi pobednici i da ovaj projekat ima jasan cilj da ne stvara konkurenciju među decom, već zajedništvo i toleranciju, kao važne osobine budućih šampiona.
Uspeh projekta „Svi smo jedan tim“, i veliko interesovanje građana za sprovedene akcije, za NIS su značajan podstrek da i naredne godine nastavi s realizacijom ove inicijative.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *