DRUGI SRPSKI DANI OSIGURANJA U ARANĐELOVCU

Tokom tri dana konferencije biće održano 10 panela i dva okrugla stola, a predstavnici osiguravajućih kuća, visoki državni zvaničnici kao i domaći, regionalni i stručnjaci iz inostranstva, razmatraće različite teme iz oblasti osiguranja

Drugi »Srpski dani osiguranja« biće održani od 28. do 30. novembra u Aranđelovcu, u organizaciji Udruženja osiguravača Srbije. Tokom tri dana konferencije biće održano 10 panela i dva okrugla stola sa otvorenim diskusijama, a predstavnici osiguravajućih kuća, visoki državni zvaničnici kao i domaći, regionalni i stručnjaci iz inostranstva, razmatraće razlicite teme iz oblasti osiguranja.

„Drago nam je što su Srpski dani osiguranja i ove godine izazvali veliko interesovanje. Želimo da i ovog puta iskoristimo priliku da na jednom mestu istaknemo značaj osiguranja, ali i otvorimo nove teme koje su važne za građane Srbije«, istakao je Duško Jovanović, generalni sekretar Udruženja osiguravača Srbije.

Nakon svečanog otvaranja, prvog dana konferencije, biće predstavljen istraživački rad Fakulteta organizacionih nauka na temu »Osiguraj budućnost«. Katastrofalne štete u Srbiji biće jedna od glavnih tema prvog dana i predstavljanje mogućih rešenja za njihovo upravljanje, a nakon toga će uslediti okrugli sto na temu »Osiguranje poljoprivrede – izazovi i rešenja«, na kojem će pored osiguravača, učestvovati i predstavnici ministarstva poljoprivrede. Sajber osiguranje i digitalizacija biće završne teme panela prvog dana Srpskih dana osiguranja.

Drugog dana konferencije pričaće se o značaju i perspektivama Sistema zelene karte i uloge Srbije u Sistemu, a na okruglom stolu učesnici će se baviti temom dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Represent Communications, ovlašćenoj agenciji za odnose sa javnošću,  na 011/ 7152-500. Osobe za kontakt: Tamara Ivanković ([email protected]) i Marija Nikolić ([email protected])  

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *