PRAVIMO SE „ENGLEZI“

Da li je potpisivanje pravno-obavezujućeg sporazuma sa Kosovom drugo ime za prihvatanje njegove nezavosnosti

Srbi! Nismo krivi! NATO je zločinac! Braćo i sestre, mi Srbi smo žrtve! Ko vam drugačije kaže – laže! Hiljade građana Srbije umire od raka. Niko ne odgovara.

KRIVAC NA POZORNICI Kajl Skot hoće da Srbija preda Kosovo i Metohiju do kraja 2018. godine, odnosno da potpiše pravno-obavezujući sporazum što je drugo ime za nezavisnost. Računa, ako smo već prihvatili da granicu nazovemo „ administrativnim prelazom“ ona onda neće biti granica na papiru. Zato se svi „ pravimo Englezi“ (zanimljiva uzrečica sa dubljim značenjem) da „pravno obavezujući sporazum“ nije priznavanje nezavisnog Kosova i Metohije, odnosno predaja jednog dela države Srbije nekom drugom. To vlast države Srbije ne sme nikad učiniti bez obzira na pritiske i pretnje koje dolaze od strane evrounijatske zajednice podržane od dvopapskom (niko da objasni dvojicu živih papa) Kurijom i Vašingtonom. Mirođije u svakoj čorbi.

[restrict]
Srbi imaju izreku da popu valja reći pop, a bobu bob. Može Skot zahtevati da se njegovo prezime čita kao Skat. Nisu svi Srbi budale. Niti se svi Srbi plaše Skota ili Skata. Nataša Jovanović, narodni poslanik je na na zasedanju Skupštine(!?!) NATO u Poljskoj branila Rusiju od optužbi koje je orkestrirani hor NATO stipendista jednodušno iznosio. Nataša – sama protiv razuzdane gomile – branila je, imali šta strašnije na ovome svetu, pravoslavnu Rusiju i njenog na legalnim izborima izabranog predsednika. Situacija je meni ličila, bar prema onom što su novine i Natašini kritičari izrekli, na rad prekih sudova u Srbiji odmah po oslobođenju 1944. i 1945. godine. Tad bi „krivca“ izveli na pozornicu gde su sedele sudije i tužioci, a publiku bi doveo komesar lično. Dovedena publika je odmah uzvikivala: Na Smrt! Na Smrt! Zahtevajući da optuženi bude streljan. Sudije su poštovale odluku naroda to jest od komesara izabrane publike, jer su bili „narodni sud“ i donosili su presude „u ime naroda“.

NARAVOUČENIJE Nataša Jovanović, narodni poslanik Srpske radikalne stranke bila je jedina koja je, kao u filmu Idemo dalje, dramskog pisca Slobodana Stojanovića ponovila reči Dragana Nikolića: Na život! Na život! Imala je Nataša slobodarskog duha i građanske hrabrosti da usred ostrašćene gomile, gde svi traže rat i uništenje, zahteva pravo na život. I na ovoj „skupštini“ kao i pred narodnim sudom 1945.godine bilo je i komesara, a Boga mi i delegata izabranih od strane komesara. Narodni poslanik Nataša je bila izuzetak ili remetilački faktor. Toliko o demokratiji i pravu na sopstveno mišljenje kod NATO zlikovaca.
Volim basne. Čim sam naučio čitati dopala mi je ruku knjiga Dositeja Obradovića gde je on zapisao starovremske basne i uz to davao i naravoučenija. Za danas evo jedne.
Lav, magarac i lisica pođu skupa u lov s ugovorom: što ulove da razdele. Kad dovoljno lova nalove, lav rekne magarcu da dobitak pametno razdeli. Magarac razloži sve na tri jednaka dela, dozvoljavajući drugim da izabere šta ko voli, a on će biti zadovoljan onim što ostane.
„ Je li to li se zove pametno deliti“? Odgovori mu srditi lav, pak onda tresne magarca o zemlju i raspara mu trbuh! Deli ti sad, rekne lisici. Ova natovari sve u jednu gomilu, a za sebe ostavi samo jednog zeca, pa čaže lavu šta je čije. „ Aj, aj, premudra lisico, ko te nauči tako pametno deliti?“ Magareća budalaština, gospodaru – odgovori ona.
Naravoučenije: Lav ovde predstavlja nepravedna i silovita čoveka kome ništa nije pravo što njemu nije na korist. S takovim beslovesnim i besčasnim zverom pravdu tražiti, to znači sebi pogibal na glavu navlačiti. Prostosrdačno magare uveštava nas da se sa silnim ne družimo.Čemu nas lisica uči, to ostavljam nek svak pogodi.
Svi su imali potpisan ugovor među sobom. Za zver to ništa nije značilo. Mislite li da će NATO zver bilo kakav ugovor poštovati ili rezoluciju UN? Hoćemo li biti magarci pa sa NATO trovačima ugovor praviti? Ne vredi ni da se ponašamo kao lisica. NATO laže! Uzeće i zeca. S njim nema dogovora.
Upamtimo braćo Srbi i sestre Srpkinje. Zločin koji nam je učinjen nikad ne smemo zaboraviti! U protivnom, zločin će se ponoviti nad našom decom.
Srpski heroji, Radovan Karadžić, Ratko Mladić, kapetan Dragan, čame u evrounijatskom zatvoru. Pomozimo našoj braći i sestrama koji žive na Kosovu i Metohiji. Njima je danas najteže.

[/restrict]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *