Свечано отворена нова пословница „Дунав осигурања“ и „Дунав центар“ у Вршцу

Пресецањем врпце,  председник ИО Компаније „Дунав осигурање“ мр Мирко Петровић и градоначелница Вршца Драгана Митровић, 8. маја, у Вршцу, пустили су у рад нову  пословницу Компаније и „Дунав центар“.

У свом обраћању бројним званицама и медијима, на свечаности организованој тим поводом, председник ИО „Дунав осигурања“ мр Мирко Петровић је истакао:

– Отварање новог објекта који обједињује пословницу Компаније и „Дунав центар“ у Вршцу потврда је искрене посвећености наше куће да шири своју пословну мрежу и јача своју позицију у овом округу, пратећи потребе својих корисника.

Наши пословни интереси налагали су да уђемо у ову инвестицију из два разлога. Први разлог је жеља да проширимо мрежу техничких прегледа наше компаније и „Дунав аута“, наше ћерке фирме, која је највећи  бренд у делатности техничких прегледа. На тржишту које броји око 1.250 техничких прегледа, „Дунав ауто“ има учешће од 7,5 одсто, и од укупног броја годишње изврши 150.000 техничких прегледа за возила. У „Дунав“ центрима годишње се закључи око 100.000 полиса осигурања од „ауто-одговорности“, са премијом од милијарду и триста милиона динара. Отварањем техничког прегледа ми обезбеђујемо највише стандарде контроле исправности возила и повећавамо степен безбедности у саобраћају, а кориснику истовремено дајемо могућност да на једном месту обави све послове везане за регистрацију и осигурање возила.

Други разлог јесте жеља да се приближимо нашим корисницима, како у процесу продаје полиса тако и процесу пријаве, процене и ликвидације штета, и да побољшамо квалитет услуга које им пружамо.

Град Вршац данас добија један нов и модеран пословни објекат Компаније „Дунав осигурање“, компаније која је синоним за осигурање у Србији и лидер на осигуравајућем тржишту са учешћем од 26,6 процената. У претходној години продали смо готово 1.900.000 полиса и остварили премију већу од 200 милиона евра, а техничке резерве, као гаранција за будуће обавезе Компаније према закљученим полисама осигурања, обрачунате су у износу од 24,18 милијарди динара и у потпуности су покривене у складу са Законом. Тржишно учешће Компаније у неживотним осигурањима је 33 одсто, док је њено учешће на тржишту осигурања од ауто-одговорности 36 одсто. Укупан број продатих полиса осигурања од ауто-одговорности у претходној години је 800.000 – закључио је Петровић.

Испред Компаније званицама су се обратили и директор „Дунав аута“ Андрија Вујичић и директор Главне филијале „Дунав осигурања“  Панчево Драгољуб Маловић.

Градоначелница Вршца Драгана Митровић у изјави новинарима рекла је да отварање пословнице „Дунав осигурање“ и „Дунав центра“ за грађане Вршца значи нова радна места, бољи квалитет услуга и прилику да све послове који се односе на осигурање и технички преглед возила обаве на једном месту.

Радно време нове пословнице Компаније „Дунав“ и „Дунав центра“ је од 8 до 16 часова сваког радног дана, а све додатне информације могу се добити на број телефона: 013 832-256. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *