Онлине продаја Путног здравственог осигурања у Сава осигурању

САВА НЕЖИВОТНО ОСИГУРАЊЕ а.д.о. Београд је, у складу са стратегијом раста, унапређења пословања и спровођења планова дигитализације пословних процеса, креирало нови продајни канал за Путно здравствено осигурање – Онлине продаја Путног здравственог осигурања. веб-шоп апликација, која је интегрисана у оквиру компанијског сајта, изузетно једноставна, у сваком тренутку омогућава клијентима да, најпре, преко калкулатора израчунају премију тј. цену осигурања, а потом и да  купе полису Путног здравственог осигурања

Било да путују индивидуално, породично или пословно грађани Србије за неколико минута, путем Сава веб-шопа могу себи обезбедити здравствено осигурање за време путовања и боравка у иностранству.

Подсетимо се – Полиса за осигурање лица за време путовања и боравка у иностранству пружа накнаду трошкова насталих током пружања неопходне медицинске помоћи осигуранику, због изненадних болести или последица несрећног случаја, за време привременог боравка у иностранству. Осигурањем је обухваћен и превоз осигураника до куће (репатријација) због насталог осигураног случаја. Могу се осигурати здрава лица од 0 месеци до навршених 80 година живота, који су држављани Републике Србије, као и страни држављани и лица без држављанства уз услов да имају пребивалиште односно одобрење за привремени боравак или су стално настањени у Републици Србији.

Отварањем овог продајног канала клијентима је омогућено, поред брзог, лаког и увек доступног начина обезбеђивања полисе, 20 одсто попуста на премију Путног здравственог осигурања. Пример обрачуна премије осигурања Путног здравственог осигурања путем wеб схоп-а најбоље показује повољност куповине преко wеб схоп-а: за 11 дана, за четворочлану породицу према званичним тарифама осигурања, премија тј. цена осигурања износи 2.881,00 динара, а са акцијским попустом од 20% попуста куповином преко веб-шопа износи 2.305,00 динара.

Напомињемо да је осигуравајуће покриће ризика идентично код оба начина куповине – класичног преко агената и путем wеб схоп-а.

На страници нашег сајта хттпс://wебсхоп.сава-осигурање.рс/ можете лако и брзо али и повољно путем веб-шопа обезбедити Путно здравствено осигурање за време путовања и боравка у иностранству.

Сава осигурање

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *