Ne, nije naša krivica

Dragomir Antonić 

Mogu plaćene protuve, navodno epidemiolozi i drugi tetrebolozi, tvrditi da smo bolesni jer jedemo slaninu, pijemo rakiju i nezdravo živimo. Istina je da je uzročnik bolesti i smrti u preko osamdeset procenata obolelih od raka posledica NATO bombardovanja

Rat je počeo iznenada, iako smo ga svi očekivali. Ovo je bila rečenica kojom sam 24. marta 1999. otpočeo vođenje dnevnika, objavljenog pod naslovom „Bombardovanje se nastavlja“ odmah po završetku zločinačkog NATO uništavanja Srbije, njenih stanovnika, žena, dece, starih, građana i seljaka.

[restrict]

SMRT SE NADVILA NATO čudovište ubijalo je iz vazduha sve što je moglo da pogodi u zemlji Srbiji. Najveća vojna sila, koju navodno čine demokratske zemlje onog što se zove Zapadna civilizacija i članice evrounijatskog zločinačkog udruženja na čelu sa rimskim biskupima – i dalje ih, protivno svim dogmama, ima dvojica, zovu ih rimske pape i obojica su nepogrešivi – izvršila je najgori ratni zločin ikad viđen u savremenoj istoriji. Masakriranje Srba svim dotad poznatim otrovima sa ciljem da se unište današnje generacije, ali i osakate i zatru buduća pokolenja. Da nam žene budu neplodne, da se deca ne rađaju. Ako se i rađaju, da budu nakazna od otrova koje su na naše glave prosipali. Sram ih bilo. Kazniće ih Gospod.

Desetine hiljada žena, dece, mladih i starih umire svakodnevno od malignih bolesti koje su posledica namerno bačenog otrova iz NATO raketa i aviona. Svako od nas poznaje više osoba koje su umrle od kancera. Mogu razne fukare i plaćene protuve, navodno epidemiolozi i drugi tetrebolozi, tvrditi da smo za bolesti sami krivi jer preterano jedemo slaninu, pijemo rakiju, nezdravo živimo i ne idemo svake nedelje doktoru, ali istina se ne da sakriti. Uzročnik bolesti i smrti u preko osamdeset procenata obolelih od raka je posledica NATO bombardovanja. Zapamtite, Srbi! Niste krivi što vi, vaši najmiliji, vaši poznanici obolevaju i umiru od raka.

Upamtite, Srbi: Mi smo žrtve. NATO je ratni zločinac.

 

UPAMTITE, SRBI Može ulickani Jens Stoltenberg pričati priču „gde goveda riču“, da je Slobodan Milošević kriv što nas je NATO ubijao i trovao, ali znajte da sve što kaže laže i ako mu se pruži prilika, on će sa svojim satrapima zločin ponoviti. Bez imalo griže savesti. NATO je spreman ponovo da ubija i otrovne bombe baca po našim glavama ili po glavama nekih drugih nevinih ljudi koji NATO satanama nisu po volji.

Profesor Slobodan Čikarić, profesor Radovan Kovačević, prof. dr Dana Grujičić, general Slobodan Petković, dr Mirjana Anđelković Lukić napisali su na hiljade stranica o nesagledivim posledicama NATO ubijanja naroda. Naveli su koliko se svake godine povećava broj obolelih i umrlih od raznih vrsta raka. Srbija je na prvom mestu u svetu po stopi rasta ovih bolesti.

Upamtite, Srbi: Mi smo žrtve. NATO je ratni zločinac!

Pre tri godine, 2014, objavljena je knjiga grupe autora Tajna osiromašenog uranijuma, izdavač „Catena Mundi“. Na dve stotine stranica naši eminentni profesori, vojni stručnjaci i specijalisti dali su pregled strahovitih posledica kojima je uzrok bestijalno NATO bombardovanje. Javljaju se emisari iz Brisela, tapšu nas po ramenu, hvale da smo uvek spremni na saradnju, ali nijedno nazoviotvoreno poglavlje neće sakriti istinu. U Srbiji svakodnevno obolevaju i od malignih bolesti izazvanih NATO bombardovanjem umiru deca, žene, mladi, stari.

Gospođa Miščević i dalje sedi u svom „ferariju“ (koliko dugo sedi u njemu mogla bi nešto i da izlegne) i kvoca od sreće kako je u izgledu početak otvaranja novog poglavlja, kao da je sicilijanka u pitanju, a ona učeni šahista.

Može ona sebe lagati, ali istina se ne može sakriti. U Srbiji se svakodnevno umire od NATO i evrounijatskih bombi. Sa poglavljima ili bez njih.

Upamtite, Srbi: Mi smo žrtve. NATO je ratni zločinac!

Branimir B. Stanojević napisao je knjigu Milosrdni anđeo ili Knjiga mrtvih (Beograd, 2008) i u njoj zapisao imena i prezimena 3.600 civila, vojnika, policajaca koji su stradali od NATO bombi, ali i NATO saveznika šiptarskih terorista. U spisku su navedena i imena osoba stradalih od strane Šiptara u vreme kad je NATO vojno bio prisutan na Kosovu i Metohiji.

Danas bi svi građani Srbije valjalo da se sete NATO zločina započetog na današnji dan pre osamnaest godina. Kako koja godina prođe, bol je sve jači. Zato ne smemo da ćutimo, a one koji su branili državu na Kosovu i Metohiji molim da zapišu, ako već nisu, svoja sećanja na slavnu bitku koju su vodili sa NATO zverima i šiptarskim nikogovićima. Vlast, ali i imućnije Srbe, molim da naprave fond iz koga će se pomoći štampanje sećanja. Time će zanavek biti sačuvana istina.

Upamtite, Srbi: Mi smo žrtve. NATO je ratni zločinac!      

[/restrict]

Jedan komentar

  1. Prof. dr Miladin M. Ševarlić

    Bravo Dragomire Antoniću za istinu koju saopštavate o NATO ekocidnoj agresiji na Srbiju i Crnu Goru!
    Ostaje velika nepoznanica da li će nas (anti)srpski političari, učenici i Milove kopije, poput osramoćene Crne Gore, i po drugi put osramotiti, odnosno posle tzv. Briselskih sporazuma (čiji je anagram: Uzeli Srbima srpsko!) kojim je predato Kosovo i Metohija, i Srbiju “na tacni” predati NATO zlikovcima?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *