SNP: Skandalozna presuda Ivanoviću

SNP logo 660 x 330Srpska narodna partija (SNP) smatra skandaloznom presudu takozvanog Međunarodnog sudskog veća Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici kojom je lider Građanske inicijative SDP, Oliver Ivanović, uprkos tome što nisu dokazane optužbe za koje se tereti, proglašen krivim za navodne ratne zločine i osuđen na devet godina zatvora.

Tokom čitavog ovog nameštenog postupka separatističkih institucija u Prištini i njihovog lažnog pravosuđa, međunarodne institucije, pre svih EULEKS, posmatrale su kršenje ljudskih prava jednog čoveka samo zato što je Srbin, i samo zato da se ne bi zamerile šiptarskim separatistima.

Dok taj isti EULEKS, čiji je navodni cilj uspostavljanje vladavine prava na Kosovu, nemo posmatra izricanje ove sramne presude bez ijednog dokaza, istoj toj međunarodnoj instituciji ne pada na pamet da otvori pitanje suđenja Hašimu Tačiju za koga postoji mnoštvo dokaza da je ubijao Srbe i činio najveća zverstva, kao što je vađenje organa živim ljudima.

Srpska narodna partija zahteva od vlasti u Srbiji da hitno reaguju kod međunarodnih institucija, pre svega u Savetu bezbednosti UN, kako bi osudile ponašanje EULEKS-a i sprečile sprovođenje ove sramne i lažne presude.

SNP takođe zahteva da se prekine prenos nadležnosti institucija Republike Srbije na institucije lažne države Kosovo, utvrđen Briselskim sporazumom, a čiji je jedini cilj kršenje ljudskih prava i progon preostalih Srba na Kosovu i Metohiji.

2 komentara

  1. Predrag Bajic

    Sram VAS bilo!!! Koga više zamajavate? Svest ste nam skoro izmenili propagandom, televizijom i svim drugim oblicima propagande!!! Da ne širim, propaganda i POLITIKA su čudo! Većina našeg naroda nije toga svesna!!! Mali smo! Bespomoćni! Okruženi (NATO-m, pa – ajmo onda u NATO!), na raskrsnici, šta da radimo, tako se mora … Moramo menjati SVEST, da budemo kao NEMCI!!!
    Ajmo! Ajde! Srbi u NEMCE!!! Zvezda! Zvezda! UA PARTIZAN!!! (i – sjebaše PARTIZAN! Čović i brat –košarka! Terzić i dalje predsednik ZVEZDE a, protiv svog OFK-a, posle 4:0 … 6:4 za ZVEZDU petokraku! Ma tako je!!! Da je obrnuto PARTIZAN ne bi POSTOJAO!!!! Po NJIMA i zašto bi – treba PARTIZAN da igra u KINI!!! Partizan (komandosi) je KOMUNIZAM, ZVEZDA PETOKRATA –NIJE!!!) Nije ovo navijački i bez veze – sve JE TAKO!!! Ajde da navijamo za OVE ili ONE a, ONI – ISTI !!!
    Budžet nam je čist, kao u apoteci, a zaduženi preko guše nemamo šta da jedemo … (nismo bankrotirali … auh!?) … SRAMOTA! Sramota, BRE! Da nemamo izlaza – pa ajde! Imamo! Ali nam propaganda to ne dozvoljava!!! Ima izlaza, ima i drugih puteva! Samo nema DOSTOJANSTVA!!! MORALA!!! SVESTI!!! Propaganda i neoliberalizam, globalizam, internet i društvo!!! Ma, mi sve ISPUNJAVAMO, sve što kažemo, a ŠTA MI KAŽEMO??? Veštačka inteligencija, MMF, Centralna banka … da postanemo na reformskom putu … promene svesti … besmisleno prekinuti… sigurnost ??? … AUH! Baš nas prihvatiše i bez gaća!!! Pokazaše na žrtvenom jarcu – OLIVERU IVANOVIĆU!!! BRAVO!!! Samo da ne zaboravimo gradivo! Stvarno sramota! Stvarno – PONIŽAVAJUĆE!!!

  2. Ja se cudim svima Vama koji se nesto cudite!
    Sve se dogadja po logici i po pravu i pravdi JACEGA. Od kako je ucinjena najveca nepravda Srpske” elite “ali i naroda prema vlastitom predsedniku Slobodanu Milosevicu, sve je krenulo “normalnim tokovima”.
    To je sve rezultat politike ULIZICE i KUKAVICE prema NATO u, prema E U, prema U S A …….
    Zasluzujemo sve sto nam se dogadja, kada nam je Djindjic bio bolji od Milosevica, kada nam je Tadic bio bolji od Milosevica, kada smo isporucili Hagu sve JUNAKE koji su branili SRBIJU, pa su kod kuce na kraju ostale ZENE i KUKAVICE. Eto kako oni brane Drzavu,, Narod , Kosmet, Cast i Obraz………..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *