Navijači Škendije: Platini, idemo li na EP ako ubijemo Srbe?

Navijači Skendije iz Tetova istakli su transparent na meču protiv Metalurga u makedonskom šampionatu, na kojem su upitali predsednika UEfA Mišela Platinija da li će se Albanija plasirati na Evropsko prvenstvo ukoliko ubiju srpske igrače u revanš meču u Elbasanu.

Navijači makedonskog kluba, koji sebe nazivaju “Balisti” i za koji pretežno navijaju i igraju Albanci, na taj način izrazili su revolt na odluku UEfA da dodeli pobedu Srbiji od 3:0 nakon incidenata na meču protiv Albanije u Beogradu.
“Dragi Platinoviću, oni su pretukli naše igrače i pobedili, da li ćemo otići na Evropsko prvenstvo ako ih ubijemo u revanšu”, pisalo je na transparentu.

Disciplinska komisija UEfA kaznila je Srbiju oduzimanjem tri boda i dva meča bez publike, plus novčano 100.000 evra, dok će Albanija morati da plati isti iznos. Oba nacionalna saveza najavili su žalbe na odluke UEfA.

Navijači Škendije nedavno su na utakmici protiv Vardara istakli transparent na kojem je pisalo “Srbi rak Evrope”.

2 komentara

  1. To nije uvreda, to je nazovi narod koji je naselio nasu teritoriju uz pomoc kraljeva. Ne samo sto mi imamo velikih problema vec to i evropa ubrzo osetiti. Dali su ruku neprijatelju i ucinili veliki skandal medjunarodnog prava. Nikada Nas nemogu pobediti,sada je samo pauza. Svet se napokon menja.Sto se tice ove komisije iz uefa,vidi se koliko su pristrasni tim sirim siptarima da napravi jednakost izmedju upada desetine navijaca i provociranjem sa zastavom sto bi da je sve normalno u svetu, Srbija trebala objaviti rat albaniji. Toliko o pravicnosti Evrope. Kada je ni u sportu nema,sta ocekivati?

  2. jankomarija2

    Koliko je svet nekorektan prema Srbiji. Podrzavaju Siptare a kaznjavaju Srpski narod koji je dao toliko svetu naucnika, skandalozno. Muka mi je od te Evrope. Neka Albanci ili Siptari daju svoj doprinos na naucnom novou, kao sto je Srbija dala, pa da se uporedjuju sa nama. Njihov naucni nivo je sila, otimanje tudje zemlje uz pomoc Amera i Evrope, koja je postala kolonija Americi. Pitao bih ja te Albance sta bi uradili da nije te pozadinske moci koju im pruzaju vec pomenute zemlje. Da li bi se usudili da nas toliko ponizavaju i otimaju nasu teritoriju. Neminovno cemo nestati sa mape sveta ako ne pruzimo otpor svemu ovome, jer svet priznaje silu a ne ponizno i ljigavo ponasanje. Pokazimo im zube, bez toga smo proslost. Povredjujem sebe ako nastavim da pisem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *