DEMOKRATSKA STRANKA SRBIJE – IZBORI U SEVERNOJ MITROVICI PROPALI

Najkasnije u 16 časova bilo je jasno da su izbori u Severnoj Mitrovici propali, tj. da su bili masovno bojkotovani od strane srpskog biračkog tela. Do tada je izašlo jedva 700 birača ili, po biračkom spisku Centralne izborne komisije 2,1%, a po biračkom spisku Republične izborne komisije oko 4,2%

Ovi rezultati, koji su se mogli nazreti od otvaranja biračkih mesta, bili su razlog iznenadnog vandalskog uništavanja izbornog materijala na više biračkih mesta u gradu Severnoj Mitrovici. Uz najoštriju kritiku tih aktivnosti, pitamo se čiji je interes uništavanje rezulata izbora. Sasvim sigurno, to je interes onih mračnih snaga naše zvanične politike koje su pokušale da nateraju srpski narod severno od Ibra da svojim glasovima uništi srpske a osnuje šiptarske institucije lokalne samouprave koje bi, navodno, služile Srbima.

Kada im je bilo jasno da im to nije uspelo, uništili su dokaze svog istorijskog poraza za šta će, najverovatnije, krivicu svaliti na slobodne ljude koji su bojkotovali izbore i one koji nisu dopustili da planirana krađa dođe do javnosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *