ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА СРБИЈЕ – ИЗБОРИ У СЕВЕРНОЈ МИТРОВИЦИ ПРОПАЛИ

Најкасније у 16 часова било је јасно да су избори у Северној Митровици пропали, тј. да су били масовно бојкотовани од стране српског бирачког тела. До тада је изашло једва 700 бирача или, по бирачком списку Централне изборне комисије 2,1%, а по бирачком списку Републичне изборне комисије око 4,2%

Ови резултати, који су се могли назрети од отварања бирачких места, били су разлог изненадног вандалског уништавања изборног материјала на више бирачких места у граду Северној Митровици. Уз најоштрију критику тих активности, питамо се чији је интерес уништавање резулата избора. Сасвим сигурно, то је интерес оних мрачних снага наше званичне политике које су покушале да натерају српски народ северно од Ибра да својим гласовима уништи српске а оснује шиптарске институције локалне самоуправе које би, наводно, служиле Србима.

Када им је било јасно да им то није успело, уништили су доказе свог историјског пораза за шта ће, највероватније, кривицу свалити на слободне људе који су бојкотовали изборе и оне који нису допустили да планирана крађа дође до јавности.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *