Nema izbora, SNS nastavlja rad u vladi

BEOGRAD – Srpska napredna stranka nastavlja rad u vladi, izjavio je danas predsednik stranke Aleksandar Vučić.

On je u obraćanju nakon sednice Predsedništva stranke, koja je trebalo da se izjasni o ponudi premijera Ivice Dačića da vlada nastavi rad bez URS-a i Mlađana Dinkića, kazao da su članovi Predsedništva imali tešku dilemu i da je većina bila za izbore.
“Zamolio sam ih da prihvate da zbog stabilnosti zemlje to ne činimo u ovom trenutku i oni su to prihvatili”, rekao je Vučić i dodao da je pred nama nekliko važnih ugovora i poslova i da nam nestabillnost ne bi donela ništa dobro.

Vučić je rekao da je u razgovorima o rekionstrukciji vlade pokušao da nađe kompromis i rešenje želeći da to rešenje bude najbolje za Srbiju.

On je dodao da nije pokušavao da dobije jeftine političke poene, niti se SNS i jednog trenutka silila, nii ponašala bahato, a to neće činiti ni u buduće ni prema partnerima ni prema političkim protivnicima.

Naprednjaci su imali nameru da nastave sa istim partnerima, dodao je i to one zato što se “u svemu slažemo sa Dačićem i Dinkićem”, već zato što je dobro da više glava razmišlja o budućnosti Srbije i zato što smatraju da bi bila velika odgovornost da samo jedna politička snaga u zemlji donosi sve odluke.

Obrazlazući odluku da SNS nastavi rad u vladi Vučić je kazao da taj rad ubuduće mlra biti još striktnije i jasnije ograničen rezultatima koji “moraju biti svakodnevni”.

Premijer Dačić ga je neposredno pred jučerašnje obraćanje javnosti obavestio da ne vidi vladu sa bilo kojim članom URS, kazao je Vučić i podsetio da je SNS promenila četiri ministra koji su pri tom predsednik i potpredsednik stranke i da je želja bila da i ostali to uvide.

4 komentara

  1. Najprije predati KIM šiptarima, nakon toga sljede nove upute,
    zar nije tako “medeni” ?
    Dosta je narodu laganja, kaži koji je sljedeći nalog ?

  2. @ Petar ima u Lici izreka BENA, BEDASTI ,BENETINA a tosu oni
    koji gluposti govore tako i ovi naši vlasto dršci benetaju dok mogu.Dovode strane stručnjake za velike pare a naše školvane stučne kadrove omalovažavaju i toje to sve bedastije od bene.

  3. Reći ću Vam ja kako to izgleda. Primetili ste da volim da koristim sarkazam u izražavanju. Kada građanin Srbije konkuriše za posao u državnu firmu a završio je državni fakultet u roku i sa odličnim prosekom, nema šta da traži jer se tamo zapošljavaju stranački kadrovi kojima je jedini cilj plata i ništa više.Tom nesretniku onda preostaje da se iseli u neku od zapadnih zemalja, a ukoliko nema novca za to preostaje mu rad na buvljaku ili u nekom od restorana.Skoro sam na moru jela palačinke koje mi je spremio doktor nuklearne fizike na privremenom radu u bratskoj na CG.A u firmi mog supruga je čika Krkobabić nametnuo svog čukun , čukun unuka blago retardiranog da ne radi ništa a da prima platu, dok inženjeri sa završenim fakultetom rade kao povremena radna snaga.Ali, pošto građanima Srbije to ne smeta , ja nemam prava da se bunim jer im je izuzetno lepo i konforno u zemlji u kojoj žive.Naravno, kada nam stignu strani stručnjaci biće nam još bolje. Ja ću kao što reče slatka Klara koja nas nazva poluinteligencijom, da radim na selu jer se ne razumem u evroatlantske integracije i kulturu koju nose.Onako , ljudski ću sa stokom da se ispričam i da pokušam da ih naučim da muču na engleskom kao svoj doprinos našim sadašnjim organima vlasti.

  4. Radoslave,
    nisu oni benetine, to su programirani-ucijenjeni krimosi, od kojih svaki ima da izvrši određeni zadatak.
    Dinkić je zavrišio svoju fazu uništenja zemlje Srbije, do novog naloga stavlja se u stanje mirovanja.
    Sad dolazi Kan / ili njemu sličan, nalog !/ da konačno do kraja preda sve resurse od značaja korporativnom imperjalizmu.
    Šta ostaje, uranom zagađeni vazduh, neimaština, bolest, ili u najboljem slučaju, put pod noge pa prosi po unijatiji i šire !?
    Ko slučajno dočeka izbore, glasati za “medenog” i unijatske mentore jer je to siguran put rasap naroda i države !?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *