Нема избора, СНС наставља рад у влади

БEOГРAД – Српска напредна странка наставља рад у влади, изjавио jе данас председник странке Aлександар Вучић.

Oн jе у обраћању након седнице Председништва странке, коjа jе требало да се изjасни о понуди премиjера Ивице Дачића да влада настави рад без УРС-а и Mлађана Динкића, казао да су чланови Председништва имали тешку дилему и да jе већина била за изборе.
“Замолио сам их да прихвате да због стабилности земље то не чинимо у овом тренутку и они су то прихватили”, рекао jе Вучић и додао да jе пред нама неклико важних уговора и послова и да нам нестабиллност не би донела ништа добро.

Вучић jе рекао да jе у разговорима о рекионструкциjи владе покушао да нађе компромис и решење желећи да то решење буде наjбоље за Србиjу.

Oн jе додао да ниjе покушавао да добиjе jефтине политичке поене, нити се СНС и jедног тренутка силила, нии понашала бахато, а то неће чинити ни у будуће ни према партнерима ни према политичким противницима.

Напредњаци су имали намеру да наставе са истим партнерима, додао jе и то оне зато што се “у свему слажемо са Дачићем и Динкићем”, већ зато што jе добро да више глава размишља о будућности Србиjе и зато што сматраjу да би била велика одговорност да само jедна политичка снага у земљи доноси све одлуке.

Oбразлазући одлуку да СНС настави рад у влади Вучић jе казао да таj рад убудуће млра бити jош стриктниjе и jасниjе ограничен резултатима коjи “мораjу бити свакодневни”.

Премиjер Дачић га jе непосредно пред jучерашње обраћање jавности обавестио да не види владу са било коjим чланом УРС, казао jе Вучић и подсетио да jе СНС променила четири министра коjи су при том председник и потпредседник странке и да jе жеља била да и остали то увиде.

4 коментара

 1. Najprije predati KIM šiptarima, nakon toga sljede nove upute,
  zar nije tako “medeni” ?
  Dosta je narodu laganja, kaži koji je sljedeći nalog ?

 2. @ Петар има у Лици изрека БЕНА, БЕДАСТИ ,БЕНЕТИНА а тосу они
  који глупости говоре тако и ови наши власто дршци бенетају док могу.Доводе стране стручњаке за велике паре а наше школване стучне кадрове омаловажавају и тоје то све бедастије од бене.

 3. Рећи ћу Вам ја како то изгледа. Приметили сте да волим да користим сарказам у изражавању. Када грађанин Србије конкурише за посао у државну фирму а завршио је државни факултет у року и са одличним просеком, нема шта да тражи јер се тамо запошљавају страначки кадрови којима је једини циљ плата и ништа више.Том несретнику онда преостаје да се исели у неку од западних земаља, а уколико нема новца за то преостаје му рад на бувљаку или у неком од ресторана.Скоро сам на мору јела палачинке које ми је спремио доктор нуклеарне физике на привременом раду у братској на ЦГ.А у фирми мог супруга је чика Кркобабић наметнуо свог чукун , чукун унука благо ретардираног да не ради ништа а да прима плату, док инжењери са завршеним факултетом раде као повремена радна снага.Али, пошто грађанима Србије то не смета , ја немам права да се буним јер им је изузетно лепо и конфорно у земљи у којој живе.Наравно, када нам стигну страни стручњаци биће нам још боље. Ја ћу као што рече слатка Клара која нас назва полуинтелигенцијом, да радим на селу јер се не разумем у евроатлантске интеграције и културу коју носе.Онако , људски ћу са стоком да се испричам и да покушам да их научим да мучу на енглеском као свој допринос нашим садашњим органима власти.

 4. Radoslave,
  nisu oni benetine, to su programirani-ucijenjeni krimosi, od kojih svaki ima da izvrši određeni zadatak.
  Dinkić je zavrišio svoju fazu uništenja zemlje Srbije, do novog naloga stavlja se u stanje mirovanja.
  Sad dolazi Kan / ili njemu sličan, nalog !/ da konačno do kraja preda sve resurse od značaja korporativnom imperjalizmu.
  Šta ostaje, uranom zagađeni vazduh, neimaština, bolest, ili u najboljem slučaju, put pod noge pa prosi po unijatiji i šire !?
  Ko slučajno dočeka izbore, glasati za “medenog” i unijatske mentore jer je to siguran put rasap naroda i države !?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *