27. март – Николић: Да нико не краде од грађана

ВАЉЕВО – Председник СНС Томислав Николић изјавио је на предизборном скупу у Ваљеву да ће први задатак те коалиције, уколоко дође на власт, бити да обезбеди да нико не краде од грађана.

“Ми ћемо, када победимо, хапсити криминалце, ако међу њима буде и политичара нисам им ја крив – што су узимали из туђих џепова”, рекао је Николић.

Он тврди да се према подацима ЕУ, у Србији сваке године кроз јавне набавке украде 500 милиона евра.

Николић је додао да би та сума могла да се утроши тако што би 100.000 сељака добило по 5.000 евра, које би уложили у пољопоривредну производњу.

Лидер напредњака је поновио да се СНС залаже за то да се највише средстава улаже у пољопирвреду, енергетику и прозводњу, али и истакао да је против тога да се новац обезбеђивати новим задуживањем.

“Нећемо нове кредите, а оне који кредите дају упозоравамо да постоји граница, јер тај новац одлази у руке политичке елите”, поручио је лидер СНС.

Присутнима на Десанкином тргу у Ваљеву обратио се и председник Нове Србије Велимир Илић који је оценио да се у Србији ништа не гради, ниста не ради и ништа се не догађа, “осим у предизборним пословима владајуће коалиције”.

На митингу коалиције “Покренимо Србију” говорила је и чланица Председништва Покрета Снага Србије Јасмина Митровић Марић и лидер напредњака из Ваљева Добривоје Грујичић.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *