17. januar – Za sunovrat zemlje DS krivi opoziciju!

Srpska napredna stranka konstatuje da je Demokratska stranka konačno pronašla krivca i razloge zbog kojih se Srbija, za 11 godina vladavine Borisa Tadića, sunovratila u ponor i bezizlaz. Saopštili su građanima Srbije da su Srpska napredna stranka i njen predsednik Tomislav Nikolić najodgovorniji što je Srbija prćija Demokratske stranke i njenih satelita, da smo mi najveći krivci za pljačkašku privatizaciju, kriminal, mito i korupciju, upropašćenu poljoprivredu, mafijaški sprovedenu reformu pravosuđa, neispunjavanje uslova za dobijanje statusa kandidata za članstvo u EU, pregovore sa nepostojećom vladom Kosova, kojoj su, uzgred, već predate sve državne knjige Srbije – naša prošlost i budućnost na Kosovu i Metohiji – i sa kojom već integrisano, kao saučesnik u organizovanom kriminalu, upravlja graničnim prelazima između Srbije i Srbije.Zašto su se te junačine oglušile o poziv Srpske napredne stranke da se dogovorimo o rešenju za Kosovo i Metohiju, da većinska Srbija, a ne manjinska Demokratska stranka, stane iza rešenja do koga se u Srbiji došlo konsenzusom? Zašto ne zakažu sednicu Narodne skupštine na kojoj bismo konačno saznali šta su dogovorili sa mentorima i Prištinom?
U ovakvoj Srbiji vlast može skoro sve, da napada, optužuje, vređa i potcenjuje, sudski progoni političke neistomišljenike, da potcenjuje razum i inteligenciju građana Srbije ubeđujući ih da ima program bolji od ovog koji sprovodi i da samo čeka pobedu na novim izborima kako bi počela da ga sprovodi. Može i članovima Srpske napredne stranke da otežava život, čak ih sprečavajući da sebi obezbede posao kako bi ishranili porodicu.
Diktatura Demokratske stranke, pomognuta tajkunima, može skoro sve, samo ne može da prevari građane još jednom, ne može da nas pobedi na izborima. Posle izbora stvorićemo uslove za sve građane da žive bolje, oslobođeni od straha i bolesne tiranije, u pravednoj i pravičnoj Srbiji.
Srešćemo se na izborima.

Kaže se u saopštenju SNS.

DS je ranije danas ocenio ponašanje SNS-a kao “vrhunski politički kukavičluk” i upozorila da političke kukavice ne mogu da pretenduju da vode zemlju.

DS je kao vrhunac političke nezrelosti ocenio izjavu predsednika SNS-a Tomislava Nikolića da ne iznosi stavove o Kosovu kako mu oponenti ne bi preuzimali ideje.

5 komentara

  1. Deset godina DSOVCI vladaju Srbijom opozicija DOSU bili i ostali
    Radikali sad podeljeni i poslednjih četiri godine DSS. Opozicija
    nije imala šanse da promeni ŽUTO-CRVENU politiku jer blokirana u
    Skupštini Srbije,štampa i televizija telale što žutima odgovara
    a AMBASADORI preko kurirske službe završavaju posao.Nesmemo
    osloboditi narod koji je glasao za prospsku politiku odgovornosti. Jer kroz glasove i mešetarske ambasadorske politike
    nebi bila ova vlada sastavljena.Zato imamo veliku šansu da kaznimo pogrešnu politiku ili nismo dostojni da je vodimo nema
    trećeg izlaza samo napred na izbore dokažimo zrelost!!!

  2. Kao i sve predmasmedijske i predglobalističke mudrosti i stare,dobre “ZLU BRAVU ZLA PAŠA NE GINE” i “KO NEĆE BRATA ZA BRATA,IMAĆE TUĐINA ZA GOSPODARA” iskazuju duboku istinu i stoprocentnu potvrdu u praksi.
    A što se tiče ispravki grešaka iz prošlosti, i ne vidi se neka energija i volja. Nema ni toliko života i vatre u ljudima da prošetaju do “Pionira” i pola sata sjede i viču “To!” kad naši daju gol i “Srbija,Srbija…!”, a kamoli…

  3. Svetlost i toplina

    Razmislite o tome – ko stalno krivi druge za sopstvene neuspehe?
    Samo oni do zla Boga nesposobni , polu priučeni…i ovi postavljeni
    u Američkoj ambasadi.No ni zlo neće trajati dugo..O tome odlučuje
    većina naroda i BOG.Igra se bliži kraju.Zapad je previše vremena
    izgubio u nadmudrivanju sa nama.I njihova strahovlada po svetu
    polako SLABI.Pa ni ove “naše” pručene kalfe na vlasti NEĆE DUGO.

  4. Demokrate su proslost Srbije, na srecu.

  5. Nikola Kosanović, adv.

    Srbija je ostala nedemokratska zemlja jer u njoj, inter alia, nema ni dovoljno odgovornosti. Ako je uopšte danas ima u obavljanju državnih i drugih javnih poslova. Zapravo sa godinama je ove bivalo sve manje. Istovremeno je razvijana sistemska korupcija. Poslednji dokaz za to je dogovor Vlade i Ustavnog suda (kojim rukovodi Tadićev miljenik) o posebnom ZAKONSKOM povlašćenom statusu sudija Ustavnog suda (u odnosu na ostale sudije i građane). Praktično se ova institucija (pretežno je politička) KORUMPIRA radi političke podrške rušiteljima Srbije koji i dalje na ovu (očiglednu podršku) tek sada računaju.
    Naravno, nemam ništa protiv rušenja režima Miloševića, ali se ne sme zaboraviti onih 75 miliona USA dolara koje su za tu svrhu utrošene i da su najveći deo tog novca pokrali današnji vlastodršci (žutaći – DS i LDP).
    Ne treba Srbija da zaboravi mangupe koji su iza leđa naroda (“ispod žita”) prodavali nacionalne i državne interese. Možemo ih sprečiti u daljim koracima na “tihom” priznavanju NATO tvorevine zv. “Kosovo”, što obećaše zapadnim mentorima i dobrim delom sprovedoše u delo. Pored ogromne materijalne vrednosti koju je NATO oteo Srbiji – zapadbe sluge NATO državi predaju i druge vrednosti (zemljišne knjige i druge evidencije). Laganje naroda i to godinama – mora biti kažnjeno.
    Što se mene tiče, glasaću za one koji obećaju (a ja im poverujem) da će SVE članove pravosudne mafije izvesti pred nezavisan sud.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *