Елијен је стигао

Пише Мара Кнежевић Керн

Већ неколико година пацијенти у САД-у и В. Британији, погођени мистериозном Моргелонсовом (Morgellons) болешћу, безуспешно траже лек или бар дијагнозу за симптоме изазване сојем бактерија непознатог порекла. Опис „болести“ подсећа на сценарио из научнофантастичног романа, у којем се елијен учаурен у људском организму буди, преузимајући контролу над целим организмом…

Екипа независних истраживача, међу којима је и Кенди Грифин из „Моргелонс рисрч груп“, тврди да Моргелонсов синдром није болест, већ процес: „Ради се о специфичној форми присилно усмерене еволуције људских генома – фетусној фази трансхуманизма, спроведеног над људским бићима широм планете… Значајну улогу у експерименту играју кемтрејлси – уз чију помоћ се моделира природно окружење и сва жива бића“. Медицинска асоцијација ЦДЦ негира постојање болести, да би – непосредно пре „експлозије“ Моргелонса у Америци – послали писма лекарима широм земље, с лажном информацијом да се „суочавају са учесталом појавом ДОП-а (Delusions of Parasitosis)“, кријући из неког разлога праву истину.
Опис „болести“ подсећа на сценарио из научнофантастичног романа, у којем се елијен учаурен у људском организму буди, преузимајући контролу над целим организмом. Жртве Моргелонсовог синдрома није напао ванземаљац – да би их трансформисао у нову врсту – већ бактерија створена људском руком, с непознатом наменом и још нејаснијом сврхом.
Угледни професор молекуларне физике и ћелијске механике Виталиј Цитовски, скенирао је електронским микроскопом мутирајућа влакна смештена под кожом пацијената, као и она истиснута на површину, закључивши да се ради о синтетичким влакнима непознатог састава – различитог од свега што су природа и људска рука до сада створиле. Идентична влакна пронађена су у узорцима слузи, настале таложењем аеросола на лишћу после прелета кемтрејлса, што их недвосмислено доводи у везу са Моргелонсом.
Истраживач Карником је у Мексику открио да се у идентичном узорку налазе и сасушена црвена крвна зрнца људског порекла. У филаментима је откривена хибридна животна форма са елементима за ауторепродукцију – што је чини сличном бактерији, али је – за разлику од бактерије – издржљива на екстремне температуре и понаша се као „archea“. Филаменти имају гране и пупољке из којих избијају „младице“, па многи сматрају да се ради о трансбиологији (форма која се сама умножава из хибридних форми).

[restrictedarea]

БАКТЕРИЈЕ ИЗ ГМО
Једна од жртава Моргелонса, Енглескиња Каролин Картер, напустила је Велику Британију „суочена с инертношћу и незнањем похлепних и лењих практичара“, да би се преселила на Кипар. „Замислите да приметите на свом телу црне мрље из којих клијају плава влакна, а затим приметите исту појаву на зрну пиринча – ја сам то видела – и није било могуће разликовати их!“, каже Картерова, описујући несносне физичке и психичке болове којима је годинама изложена.
Лабораторијски налази су – код свих доступних болесника – открили присуство агробактеријума – бактерије широко распрострањене у процесу генетске модификације биљака (ГМО). Виталиј Цитовски тврди да се ради о болести изазваној генетски модификованим организмима и да смо сведоци остварења најцрњих слутњи о могућим последицама по људски ДНК, изазваним уношењем ГМО кроз храну (ГМ пољопривредни производи), преко одеће (ГМ памук) и путем респираторног система (пестициди и кемтрејлси).
ЦДЦ је далеко од очију јавности започела испитивања заражених узорака још 2007, што указује на чињеницу да научници нешто скривају у вези са пронађеним беживотним неорганским структурама, које су – на волшебан начин – уз помоћ лудих научника почеле да се покрећу.
Трагајући за природом кемтрејлса – за које је непобитно утврђено да се користе за „сетву смрти“ – авио-стручњак Марк мек Кендлиш је у узорцима открио да се у узорцима налазе наноматеријали непознатих својстава, апелујући на јавност у Америци и Европи да заустави тајне недозвољене активности.
Иако је НАСА признала постојање облака створених људском руком, називајући их „џет цирус“ („jet cirrus“), многи још увек с неверицом прихватају могућност да их њихова Влада немилице засипа опасним материјама, саучествујући у глобалном експерименту „на ивици науке“.
Софија Смолсторм (Sofia Smallstorm), аутор филма „Од кемтрејлса до псеудоживота: тамна страница синтетичке биологије“ („From Chemtrails to Pseudo-Life: The Dark Agenda of Synthetic Biology“), снимљеног октобра 2011. године у Калифорнији, дала је допринос разумевању ове материје једним од најпотреснијих – научно поткрепљених – докумената о повезаности кемтрејлса и Моргелонса. Ове облаке без кише Софија је назвала (према формацијама у које се групишу) – „Cirrus uncinus“ и „Asperatus“, описавши њихово деловање на ваздух који удишемо, тло и воду коју пијемо. Кад се комешајућа влакна (испуштена из авиона) нађу изнад самог тла стварају својеврсну „олују сувих честица“, видљиву у ноћима без ветра („Dry particle storm“). Овако испуњен ваздух више није неутралан, што проузрокује небројене пропратне појаве.
Софија је снимила и облаке у облику „отварача за флаше“, из којих се на земљу спуштају честице формирајући водонепропусну скраму, облажући лишће, стабла и корење, да би после вишемесечног излагања кемтрејлсима дрвеће – услед недостатка влаге – почело да умире. Широм Калифорније може се запазити паучинаста бела скрама која убија биљке.

СУПЕРИНТЕЛИГЕНЦИЈА ИЛИ РОПСТВО
У Софијином филму могу се видети узроци четири типа вишебојних токсичних влакана, с различитом структуром (минерали и стене ) – који се под кожом пацијената преплићу и згушњавају у неку врсту „ткања“ или разгранатих форми, чији изданци под притиском пробијају површински слој коже, избијајући у виду разнобојних синтетичких трепљи, невидљивих голим оком. У почетној фази пацијент осећа несносне болове „као да под кожом мили на стотине мрава“, али су незаинтересовани лекари уместо детаљног испитивања пацијентима давали лекове за умирење, приписујући њихово понашање психичким сметњама. Каролин Картер се жали да нико ништа није предузимао ни кад су влакна почела да се пробијају кроз кожу, изазивајући црвенило и болне отоке, да би се на крају формирала нека врста гуштерове коже.
Званична медицина још нема одговор, али су независни истраживачи закључили на основу присуства сувих црвених крвних зрнаца у филаментима, да се ради о високософистицираној технологији, уз шокантно откриће да промене у неживом ткиву наговештавају његову способност да производи сопствена крвна зрнца. Највероватније је у питању нанотехнологија, „наука у повоју која се бави могућностима да се из најситнијих честица – од самог дна – изграде незамисливе структуре“. Софија претпоставља да се – као резултат експеримената – у нашем телу одвијају ланчани процеси и да је код људи са Моргелонсовим симптомима дошло до одбацивања страних тела, што указује на опасност да остала већина заражених људи интегрише нанопроизводе у организам, несвесни насталих промена.
Ширећи познате границе науке на сцену већ ступа синтетичка биологија – укључујући у поље истраживања генетику, радијацију, роботику, нанотехнологију, вештачку интелигенцију, информациону технологију… У фебруару 2011, „Тајмс“ је објавио да ће 2045. године човек постати бесмртан. Брак између човека и технологије објављен је на дан Св. Валентина, уз егзалтирани наговештај да ће се човек трансформисати у „нешто ново, нешто боље!“ Ову идеју промовише НАСА (преко „Гугла“), тврдећи да ћемо уз помоћ нанотехнологије и роботике, „поправљајући“ генетику, моћи да контролишемо процесе у свом организму до нивоа молекула. Предвиђен је и „развој мозга у хуманоидну машину са високом интелигенцијом“ – само није речено ко ће држати даљински управљач.
У филму „Трансцендент мен“, један од научника који намеравају да се играју Бога говорећи о суперинтелигенцији робота спомиње и вештачке крвне ћелије. Софија сматра да је то још једна копча за разумевање тајне Моргелонса. У сваком случају, аутори „Трансцендент мена“ интензивно раде на трансформацији Хомо сапиенса у Хомо еволутуса, припремајући коначно разврставање преостале популације на елиту и раднике – чији ће мождани процеси бити патентирани, лиценцирани и контролисани!
Ту је и нова грана науке – метабиологија, а за њом долази синтетичка биологија, чији заговорници комбинују генетику, роботику и нанотехнологију са вештачком интелигенцијом, у жељи да створе хибриде природних форми и инжењерингом створених ткива.
Један од водећих трансхуманиста Реј Крцвајл (Ray Kurzweil), у књизи „Ближи се посебност врсте“ („The Singularity is Near“), објављеној 2005, предвиђа развој ГНР (генетик/нанотехнолоџи/роботике), најављујући амбиције његовог тима: „Ако ме питате да ли Бог постоји, рекао бих – још не“. Уколико их не зауставимо, Хомо еволуција ће нас неизбежно и незадрживо увести у постхумано доба, а ми ћемо постати технолошки хибриди… или нешто што више нико неће моћи да контролише.

[/restrictedarea]

Један коментар

  1. KAO I U SVEMU,MI SRBI CEMO SA VELIKIM ZAKASNJENJEM,POSLE NIZA DUGIH GODINA,POSTATI DIGITALNI SVETI NAROD….VERUJTE MI,TAKO MI SVETLE I DIGITALNE EVROPSKE UNIJE…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *