Какви су генерали потребни Србији?

У току је напад из унутрашњих и спољних центара деструкције како би се уништила идеја војне неутралности Србије, као и политичка будућност оних који је енергично спроводе, након чега би поново били промовисани компатибилни, а некомпетентни генерали

Суштина напада на водеће политичке личности у Србији јесте разбијање одрживости идеје и актуелне политике војне неутралности. Нова западна тактика, коју нам је ултимативно пренео амерички дипломата Брајан Хојт Ји, свела се на закључак да Србија не може седети на две столице, а скривена суштина дрског наступа америчког званичника јесте да се Србији измакну све столице да би се принудила да седне на НАТО хоклицу. Запад настоји да по сваку цену спречи јачање и осамостаљење наше војске, како би остала компатибилна са западном војном алијансом и улогом која јој је својевремено одређена. Та улога је срамна и зато се у време неких бивших политичара и генерала спроводила „испод жита“. Војска Србије је „трансформисана“ тако да на крају не буде способна да одбрани Србију, него да постане експедициони корпус у прљавим интервенцијама НАТО-а по свету.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

2 коментара

 1. Avatar

  kakva to cudna ambicija vodi gen Sretu Malinovica u drustvo DSa? Vlast, pozicije,novac? On apsolutno ponistava svoj ucinak’99 prikljucujuci se ovoj ekipi..gen Zdravko Ponos, komandir cete pa funkcijs NgS..Zet mu je Agim Ceku koji je ozenio rodjenu sestru Dragicu Ponos..kompetentna bice licnost zutog carstva..SRBIJI TREBAJU GENERALI KOJI NECE BITI ISPORUCOVANI RAZNIM INKVIZITORSKIM sudovima..Generalima treba drzava koja ce biti iza njih..

  1
  1
 2. Avatar

  Аутор овог текста као да је био присутан у Команди РВ и ПВО, на испраћају у пензију генерала Срете Малиновића, који је тада изјавио присутнима:
  “И Војвода Мишић је паензионисан, па је поново реактивиран.”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *