Trampom po demokratiji uz holivudske suze

Tuga holivudskih zvezda zbog pobede Donalda Trampa

gubitnicaPiše Vladislav Panov

Ovogodišnji izbori u Sjedinjenim Državama podelili su zemlju kao nikada pre. Odluka naroda, uprkos indoktrinaciji medija i Holivuda, da ih u narednim godinama kao predsednik vodi Donald Tramp, predstavlja čudesno iznenađenje koje je u očaj, suze i tugu zavilo pola Holivuda

Jedna od prvih posledica dolaska novog američkog predsednika u Belu kuću je golema tuga većeg dela predstavnika takozvane zabavne industrije. Profesionalni foliranti iz te branše liju krokodilske suze jer im se ne sviđa koji je od dvoje takođe profesionalnih foliranata ušao u Belu kuću.

[restrict]

STAV OKO KOGA NEMA DVOUMLJENJA Holivud je bolesno opčinjen sopstvenim značajem i uticajem. Otuda se, kada im ne uspe da taj svoj božanski uticaj dokažu u praksi, ponašaju kao razmažena derišta kojima je neko oteo najdražu igračku. Holivudski grandomani, mitomani, bezdušno i neizlečivo sujetni „heroji“, megalomani i egomanijaci, svi su zajedno, u ogromnom broju, ko zna zašto, i to mnogo pre samog dana glasanja, odlučili da svim snagama podrže „demokratiju“ oličenu u Hilari Klinton. Republikanski im je kandidat bio mrzak od početka kampanje. I kada se u priču uvede novac koji je tamo jedino merilo stvari i važnosti bilo čije, vidljivo je da su u Hilari zdušno ulagali mesecima pre izbora. Želeli su je u na tronu Sjedinjenih Država. Gotovo da je postala obaveza, kao neka vrsta članarine kojom se obezbeđivao imidž naprednog političkog i svakog drugog životnog stava, da se na račun Hilarinog izbornog štaba uplati maksimalna dozvoljena suma (po osobi, doduše, skromna, od svega 2.700 dolara). Ali mnogo više od novca (mada je od svih Amerikanaca na ovaj način namakla skoro pedeset miliona dolara!) bila su značajnija imena koja su je podržala. Svojevremeno smo pisali o tome ko je sve od zvezda tokom kampanje bio uz nekog kandidata. U značajno većem broju, i po cifri umešanih i po težini njihove slave, bili su Klintonkini obožavaoci.

To što je ipak na kraju Donald Tramp kao predsednik ušetao u Belu kuću holivudska elita nije mogla da prihvati. Nekada slavna pevačica i Oskarom nagrađena glumica, danas na sceni praktično nepostojeća Šer osvežila je prisustvo svog imena u tabloidima i uopšte u medijima bljuvanjem vatre na Trampa, na svog novog predsednika. Među onima je koji su licemerno javno obećali da će, ukoliko Tramp postane predsednik, odmah otići iz zemlje. Čak je zapretila da će emigrirati na Jupiter! Naravno da je, kao i ostali holivudski foliranti, ostala kod kuće. Ali dobila je nekoliko besplatnih minuta medijske pažnje što je neprocenjiva stvar. Tim pre što je ta „stvar“ postala među holivudskim širokim srcima, altruistima, demokratama i ostalim naprednjacima politički stav oko koga nema i ne sme da bude dvoumljenja.

ser-hilariPUTINOVA PODRŠKA – VRHUNSKI DOKAZ ZLA Jednakost i ljubav među ljudima šikljaju na sve strane u njihovim izjavama i licitiranju prosvećenim demokratskim nazorima. Pošto je Donald Tramp upravo u kampanji, ali i inače, kao glavni argument sopstvenog načina razmišljanja, naveo da ne namerava da povlađuje takvim „vrednostima“, postao je najomraženija ličnost u prosvećenim holivudskim krugovima. Zato što, dakle, ne podržava jednakost polova, rasa i istopolnih seksualnih pretenzija, on je shvaćen u programiranim srcima demokrata kao novi Hitler koga, eto, kao vrhunski dokaz njegovog zla, podržava čak i ruski predsednik Putin, zajedno sa neizlečivo rigidnim i zaostalim Korejcima i Kinezima. Otuda je revoltirana spodoba koja se krije iza detinjastog nadimka Ledi Gaga povela čak i neku vrstu uličnih protesta protiv novog predsednika, sve sa uličnim blokadama, šetnjama i majicama sa slikom Hilari na kojima se deklariše stav da su zvezde bez obzira na sve i dalje uz nju, uz Hilari.

Robert de Niro je u isto vreme dao sebi slobodu da pred televizijskim kamerama kao gost jednog tok-šoua izjavi kako bi udario svog novog predsednika! Šer bi da beži čak na Jupiter, a ostali holivudski junaci koji su podržali Hilari navodno već imaju obezbeđene odstupnice u inostranstvu gde će, tvrde oni, eto, biti više demokratije nego u njihovoj, „najdemokratskijoj zemlji na svetu“.

ledi-gagaMADONINA KAUBOJSKA UCENA Poput Šer, poduže van pažnje publike koja ju je svojevremeno obožavala Madona je, kao što se nekada činilo na Divljem zapadu, javno obećala nagradu svakome ko glasa protiv Trampa, patetično pozivajući istomišljenike da se usprotive „trampovštini Amerike“ i da nikada ne odustanu od tog protesta, odnosno od samih sebe!? Koliko je ovaj njen stav pogrešan i suštinski nazadan ne treba se na ovom mestu upuštati. Ali nije ostao usamljen. Na Madoninu kaubojsku ucenu koja se demokratski čak sukobljava i sa zakonom, odgovorile su neke od zvezda kao, recimo, pevačice Kejti Peri i Rijana ili voditeljka Čelsi Hendler. Svi bi da beže jer im zemlja više nije oličenje demokratskih principa i brige za bližnje. I dok upravo demokrate, kojima je pomagala na terenu kao državni sekretar, godinama pustoše svet ostavljajući za sobom plamen, smrt i nesavladivi haos (njihove smo bombaške lekcije demokratije osetili i nazadni mi), protiv njih ne da nema protesta već bi, eto, svet postao mnogo lepše mesto kada bi se takva politika nastavila, sada sa Hilari na njenom čelu. Najveća zamerka Trampu od strane holivudskih licemera ponosno ustalih u demokratskom eše*lonu je njegov poznati napad na žene, na navodno njegovo neprihvatanje njihove jednakosti, mada mu ništa manje ne zameraju i rigidnost u vezi rasnih i seksualnih statusa.

Otuda ispred defilea rasplakanih i neutešnih zvezda i Ledi Gaginih barikada, Kejti Peri poziva na delanje, a ne na plakanje, izjavom za pokolenja – „nećemo pristati da Ameriku vodi mržnja“ (to jest, razume se, Tramp) i „zato ne plačite, ne sedite, pokrenite se!“). U sličnom kontekstu su odjeknule i Madonine tužne suze uz reči „ovo je sramna noć za Ameriku (noć izbora Trampa za predsednika) jer smo dozvolili da nas siledžija i mrzitelj vodi“! Šer je na sve one svoje mudrosti dodala, u trenutku proglašenja rezultata izbora, i to da se oseća kao da joj je neko umro u porodici!

madonaDESIO SE NAROD Na internetu se pojavila foto-montaža – slika Trampa okruženog silama mraka koje ga podržavaju (Putin, Kju-kluks-klan i severnokorejsko vođstvo), pa su autori ovog bisera propagande zbog izbora Trampa za predsednika s takvim prijateljima svoje birače nazvali glupacima!

I kako god i bilo iz kog razloga da su ovako napali sunarodnike koji su maleno zrno nade da će im politički lider u Beloj kući konačno doneti slobodniji i suštinski bolji život glasali za Donalda Trampa, pristalice Hilari Klinton, odnosno te njene ratoborne demokratije, nisu učinili baš ništa da pokažu da su zaslužili da zaista protestuju u ime demokratije i za njen račun. Nijedan ispravni demokratski čin ni na jednoj strani nije ostvaren te izborne noći, a neće niti u nekoj potonjoj. Međutim, jedino što liči na nešto demokratsko i to kao neka vrsta kolateralne štete (da se poslužimo jednom od brojnih ciničnih klintonovština iz ratnog arsenala ove porodice) jeste trijumf izbora za koji se opredelio narod koji je glasao. I pored prljavštine medija koji uporno u ime demokratskih načela ispiraju mozak tom narodu, ugrađujući mu vazalnu potčinjenost globalističkim principima, neprestano u strahu od svega i svakoga, Americi se izgleda konačno upravo desio taj narod. Čak ni holivudske suze nisu uspele da ga spreče u tome.   

tramp-u-dalasu        

[/restrict]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *