„Dunav osiguranje“

Žika Šarenica – zaštitno lice kampanje „Dunav osiguranja“

OSIGURAJTE PROIZVODNJU POD VEDRIM NEBOM

Zaštitno lice kampanje „Dunav osiguranje“ za osiguranje useva i plodova i osiguranje životinja je Živorad Nikolić, urednik i voditelj emisije „Žikina šarenica“, koja se emituje na Radio-televiziji Srbije.

– Rođen sam u selu Jasikovica u okolini Trstenika, i drago mi je što mogu, kad mi to obaveze dozvoljavaju, da odem tamo. Imam kuću, dvorište, imanje… Razumem sve „oluje i gradove“ koji muče ljude što se bave poljoprivrednom proizvodnjom.

Kampanja „Dunav osiguranja“ promoviše osiguravajuću zaštitu, koja je u vreme održavanja Sajma poljoprivrede i jeftinija. Preporučujem svim poljoprivrednim proizvođačima i vlasnicima poljoprivrednih gazdinstava da osiguraju svoju proizvodnju pod vedrim nebom jer je to siguran način da trud i rad zaštite od elementarnih nepogoda i drugih brojnih rizika – poručuje popularni voditelj.
______________________________________________________________________________________

Ministri posetili štand „Dunav osiguranja” na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Štand Kompanije „Dunav osiguranje“ na 82. međunarodnom poljoprivrednom sajmu na dan otvaranja su posetili ministri finansija Dušan Vujović i poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković. Oni su tom prilikom razgovarali sa regionalnim direktorom „Dunav osiguranja“ Goranom Mačkićem koji ih je upoznao sa poslovanjem „Dunav osiguranja“ i sa akcijama koje je ta kompanija pripremila za poljoprivrednike i za učesnike i posetioce Sajma poljoprivrede. Kompanija „Dunav osiguranje“ u okviru Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, nudi povoljnije sajamske uslove za osiguravajuće polise u toj oblasti, i to deset odsto popusta na premiju osiguranja useva i plodova i osiguranja životinja i da ugovarači mogu da budu i fizička i pravna lica, rekao je tom prilikom Mačkić. Odgovarajući na interesovanje ministra Vujovića o rezultatima osiguranja agrara Goran Mačkić je rekao da je udeo „Dunav osiguranja“ u osiguranju poljoprivrede u Republici Srbiji, prema poslednjim dostupnim podacima koji se odnose na prošlu godinu, iznosio je 36,5 procenata. Dominantan uticaj na kretanje tržišnog učešća Kompanije u osiguranju poljoprivrede ima osiguranje useva i plodova, koje je lane iznosilo 41,6 odsto.

Ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković u razgovoru je istakla da nekoliko godina država pokušava da primenom subvencija stimuliše osiguranje biljne i životinjske proizvodnje i unapredi situaciju u toj oblasti tako što registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima regresira 40 procenata premije osiguranja. Premda je napredak i dalje simboličan, ta mera, nesumnjivo, daje dobre rezultate i ima podršku i osiguranika i osiguravača.
______________________________________________________________________________________

Kompanija „Dunav osiguranje“ ugostila buduće diplomce Ekonomskog fakulteta

Studenti završne godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu danas su bili gosti Kompanije „Dunav osiguranje“, sa ciljem unapređenja praktičnih znanja i prenošenja konkretnih iskustava iz prakse u oblasti osiguranja i o poslovanju Kompanije koja je lider na domaćem tržištu osiguranja.

Kompanija „Dunav osiguranje“ već tradicionalno pruža priliku budućim mladim stručnjacima da u Kompaniji, kroz niz stručnih predavanja, saznaju sve što ih interesuje iz oblasti osiguranja.

Studentima je srdačan prijem i dobrodošlicu poželeo generalni direktor Kompanije „Dunav osiguranje“ mr Mirko Petrović, koji je pored ostalog tom prilikom rekao:
„‚Dunav‘ je najveći brend na tržištu osiguranja Republike Srbije sa tradicijom dugom skoro 70 godina. ‚Dunavovo‘ tržišno učešće u neživotnom osiguranju je 30 odsto, što je izuzetno visoko učešće bilo koje kompanije u sektoru usluga, i to učešće obezbeđuje snažna prodajna mreža sa 29 filijala i preko 600 prodajnih mesta.“

Text-to-speech function is limited to 100 characters

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *